Merge garantat. Nu e foarte strictă și e ușor să o faci.
http://www.divahair.ro/diete_si_slabire/diete_pe_alimente/dieta_cu_apa
Mama a incercat-o si a slabi 15 kg in 2 saptamani, e foarte grea, trebuie s amananci doar fructe doua saptamani la doua ore ar dimineata la pranz si seara adaugi 4-5 linguri de iaurt apoi urmatoarele doua saptamani adaugi carne slaba ca cea d ecurcan si legume pana ajungi la mancare normala.
Nu iti recomand sa incepi direct cu fructe daca esti inca in crestere treci dirsct la parte in care deja adaugi carne si cateva legume.
\te puup, pa pa!
Funda?
Cel mai bine e sa maninci cit mai multe fructe sanatoase, legune, salate, si sa incerci sa eviti carnea. Un avantaj mai are si sa faci sport nu e neaparat sa pleci la sala, poti sa practici exercitiile si acasa.
Sper ca te-am ajutat si ca merit funda_.
Am eu una. Bunica a slabit cu ea 30 de kg intr-un an. Dar e EXTREM DE GREA. Bun. Vine cam asa : 3 zile DOAR FRUCTE / LEGUME, apoi 3 zile DOAR CARNE ( la inceput zici ca e usor, ca poti sa faci, dar intr-un final o sa te saturi de carne). Si tot asa... In ziua de carne nu e voie sa mananci fructe sau legume. Apa sa bei mereu! Slabesti cu apa pentru ca elimini toxinele.
anonim_4396 întreabă:
AnneMarie0205 întreabă: