| Bosuu a întrebat:

vreau sa comand ceva de pe internet iar parintii mei nu ma lasa sa iau acel lucru happy daca comand pot da adresa curierului intr-un loc afara gen un parc ceva?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poti pune adresa la un prieten de-al tau si sa-l iei de acolo, sau cand trebuie sa vina acasa curierul te va suna si-i dai un punct in apropierea casei.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackRose03 a răspuns:

Nu merge asa.Cand iti aduce obiectul respectiv te pune sa completezi un formular.Cand ti-l livreaza intreaba strada, blocul si nr.Dar cand ajunge ai putea sa-i faci pe parintii tai sa plece de-acasa pentru un timp, astfel incat sa il poti lua fara sa stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa omiti etajul si apartamentul, sau daca stai la casa nr casei, cand o sa ajunga in zona curierul o sa te sune sa clarifice datele astea si ii spui ca o sa cobori/iesi tu in fata, il intrebi in cat timp ajunge.Eu asa fac ^^

Daca vrei musai intr-un parc trebuie sa fie un parc sau o zona apropiata pentru ca ei de regula te suna aproape cand ajung la destinatie. Multe site-uri au un chenar in care poti sa adaugi tu niste detalii care vor fi printate pe factura care o sa o aiba curierul si cea de pe cutie, deci poti sa treci si acolo un mesaj pentru curier.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu-i adevarat de multe ori am omis apartamentul si am primit toate coletele laughing

| AndreiAdi140602 a răspuns:

Cand dai comanda pui adresa de acasa dar poti sa vorbesti cu omul de la curier sa ti-l aduca undeva pana acasa la tine... sau vorbesti cu un prieten sau vecin si ii zici cum sta treaba. Poate te ajuta.
Funda? happy

| Bosuu explică:

Am buletin dar este la parinti imi trebuie neaparat?