Putem face 3 chestii deodata -> sa fim femei, sa fim copii, si sa fim noi.
Pentru ca in noi creste rodul iubirii.
Pentru ca putem da pe spate aproape orice baiat
Pentru ca stim sa ne facem placute.
Pentru ca stim sa apreciem iubirea
Pentru ca ne lasam asteptate in momentul cel mai vulnerabil al baietilor.
Pentru ca primul sarut ti. l vei aminti toata viata.
Pentru ca vrem mai mult.
Pentru ca iubirea ne da aripi.
Pentru ca inca mai avem curajul sa zambim.
Pentru ca avem toata libertatea dorita
Pentru ca suntem iubite.
Pentru ca visele noastre sunt marete.
Pentru ca suntem ' fetele lu taticu''
Pentru ca suntem dependente de telefoane
Pentru ca ne fataim in fuste scurte
Pentru ca suntem pur si simplu, fete.
Contra:
Pentru ca suntem fricoase
Pentru ca uneori suntem dificile
Pentru ca suntem sensibile
Pentru ca punem sentimente atunci cand nu trebuie
Pentru ca prima data doare
Pentru ca avem 100 de lucruri de facut
Pentru ca ne ia cel putin o ora inainte sa iesim din casa.
Pentru ca profii ne tachineaza
Pentru ca o data pe luna, ne simtim rau.
Pentru ca avem nevoie de explicatii ridicole.
Pentru ca atunci cand avem emotii, ni se incurca limba in gura.
Pentru ca dureaza pana invatam sa mergem pe tocuri
Pentru ca deseori suntem ' dracu' in persoana.
Eu una. Tot fata as vrea sa fiu
Nu stiu voi cum sunteti dar eu tare mi-as dori sa fiu baiat.Cunosc multe fete care ar vrea sa fie baieti, dar niciun baiat care ar vrea sa fie fata.Si sincer ii inteleg pe deplin
Multe din aceste argumente ale tale nu sunt deloc adevarate .nu poti sa "citesti" un baiat, cum nici baiatul poate sa "citeasca" fata.Este bine sa fii fata pentru ca ai mai multa libertate, precum ai spus, si baietii pot vorbi la tel si sa faca in acelasi timp temele si sa se uite la tv, doar ca pentru asta iti trebuie inteligenta. Dupa parerea mea este mai usor sa fii baiat, pentru ca nu trebuie sa te epilezi, nu au menstratie , si iti poti arata sentimentele mai usor fata de o fata, pentru ca daca fata se duce la un baoat sa ii ceara id'ul, el o sa creada ca deja e la picioarele lui.Baietii isi aleg hainele foarte repede, le ia mai putin timp sa se pregateasca sa iasa in oras, in timp ce fetelor le ia mai mult timp pentru asta.Cam atat imi vine in minte deocamdata
Argumentele astea sunt foarte stupide.Nu vad ce legatura au melodiile de dragoste cu a fi fata. ( Ce fata merge pe strada tinundu-se de mana cu o prietena?)
Eu zic ca e mai fain sa fii baiat pentru ca: nu ai probleme gen : "ce rau imi sta azi parul, " cu ce ma imbrac la scoala", "cum ma machez azi","ce geanta sa imi iau", etc.
Oricum in general fetele au mai multe probleme decat baietii.
Lexa: si daca sunt mai multe fete cu aceeasi nuanta de ruj?
Atunci cand o fata e prostuta, baiatul profita de ea si nu vad nimic simpatic in asta. Asta nu e deloc un avantaj.
Cred ca fetele atunci cand au un idol sunt mai periculoase decat baietii.Sunt mai disperate, sunt in stare sa faca lucruri nebunesti ca sa isi vada starul. ex: http://www.youtube.com/watch?v=wW39f8JGvGE :))Nu imi imaginez niciun baiat facand asa ceva. :))De unde ai ajuns la concluzia ca sunt nume mai frumoase de fete decat de baieti?
:-j Daca ai cu adevarat incredere in sotia ta nu cred ca se pune problema in "a nu fi copiii tai". Un tata isi va iubi mereu copiii. Daca ne luam dupa ce ai zis tu, inseamna ca mereu copiii adoptati vor fi iubiti mai putin?
myha : Si un baiat poate da pe spate orice fata daca vrea.Nu e un avantaj de partea fetelor.
Eu cred ca din contra un baiat se face mai repede placut.La fete conteaza foarte mult infatisarea si inainte sa ai ocazia macar sa vorbesti, esti analizata din cap pana in picioare: haine, machiaj, accesorii, par.La un baiat conteaza doar sa fie ingrijit.
Insinuezi ca baietii nu au ambitie?
Inca mai avem curajul sa zambim? :))
Mereu o fata va fi mai apropiata de tata si un baiat de mama.Nu vad cu ce ar mai o fata avantajata.Insinuezi ca baietii nu au auzit de telefoane mobile?
8-|Da, super! Ne fataim in fuste scurte in timp ce o gloata de baieti se holbeaza considerandu-ne o "bucata de carne". Ce avantaj!
Nu toate fetele sunt dificile, asa cum nu toti baietii curajosi.Sa nu exageram! Depinde de caracterul fiecaruia. Fetele sunt sensibile, dar asta nu inseamna ca baietii nu sunt. Mie personal mi se pare foarte dragut un baiat care e sensibil fata de o fata si isi arata slabiciunile.
:))Eu cred ca mereu va fi de vina baiatul, nu fata! Caci o fata stie mereu sa intoarca lucrurile in favoarea ei :)
Fetelor, sunt curioasa daca macar credeti ce ziceti!
Eu sunt fata si nu prea sunt de acord cu ce ai scris
-nu toti se gandesc numai la... daca te iubesc cu adevarat
-despre noi se zice ca suntem c**e da nah sa trecem peste hainele mulate
-crede-ma nu sunt usor de citit
-mie imi place football-ul si masiniel
-imi zici ca baieti fac primul pas daca ai vedea cate fete fac primul pas
-daca sunt boxeri stramtzi?
-am vrea noi sa cada asa usor in plasa acum s-au shmecherit si ei
-traiesc mai mult dar pentru ce? sa aiba riduri?
-mie imi place foarte mult sportul mai ales cand avem spectatori baieti din clase mai mari
-mai ales alea a lu' puya parazitzii eminem etc
-mai nou si baietii se fardeaza
AA! si am uitat inca doua
Contra :
Pentru ca intotdeauna de vina este ea, nu el.
Pentru ca daca inseli esti considerata panarama, pe cand baiatul un barbat adevarat.
Dar cat de barbat trebuie sa fii pentru a fi fidel unei singure persoane?
La ce ai spus tu ar mai fi:
fiindca poti spune ce pahar e al tau dupa urma de ruj;
fiindca la femei intotdeauna opresc taxiurile;
fiindca daca suntem vreodata prostute, barbatii ne considera simpatice;
bauturi, cine, filme gratis;
in caz de pericol, femeile sunt primele salvate (gen Titanic);
poti sa ai un idol, fara sa fii numit hartuitor;
pentru ca sunt mai multe nume frumoase de fete decat de baieti;
pentru ca iti iubesti mai mult copiii fiindca stii sigur ca sunt ai tai
pentru ca noi putem oricand, nu trebuie sa astepti o ora dupa prima partida
GO GIRLS!
Fireflie, stiai ca 40% dintre barbati cresc un copil care cred ca este al lor, dar nu este asa? Cand adopti un copil, stii in ce te bagi si e normal sa il iubesti, ca altfel nu vad de ce l-ai mai adopta
Da, fetele sunt mai periculoase ca fani doar cand ajunge obsesie. Cumva nu l-ai vazut pe ala cu bianca dragusanu (sau cum o chema-o) pe boxeri? Penibil.
Nume de fete sunt mai multe frumoase doar din simplul fapt ca nume de fete sunt mai multe. Gusturile se discuta, dar avand de unde alege... Si cand ies eu cu inca 4 fete, e cam mica sansa sa avem amandoua acelasi ruj. E chestia aia ca prin asta te identifici, nu vrei sa fii copycat
Toate fazele astea sunt generalitati, nu inseamna ca sunt si reguli. Eu ma simt bine fata/femeie, nu mi-as schimba sexul. Oricum, asta nu e pentru noi sa hotaram, deci discutiile sunt cam degeaba
Nu, nu, nu, nu! "Fetele sunt mai frumoase", "Baietii mai simpatici". Aloo, oameni buni, intrebarea nu are rost si la fel si raspunsurile, serios! Fetele= baietii, daca nu ar exista baietii fetele nu ar putea face copii, daca nu ar exista fetele nu ar avea cine a naste copilul. Dumnezeu a lasat pe pamant baiat si fata, nu doar fata si nu doar baiat! Fetele au menstruatie si baietii cand se excita ( in fine stiti cu totii) fetele sunt egale ca baietii si baietii sunt egali ca fetele. Nu ma luati cu "fetele sunt mai destepte", inteligenta o are cine vrea sa o aiba, ex in clasa la mine sunt 2 fete destepte si 1 baiat, iar la fratemiu 2 baietii si 1 fata. Sper ca ai inteles, ba nu, sper ca ati inteles cu totii cum sta treaba!