| LovelyBitch a întrebat:

Vreau sa impartasesc ceva cu voi.Eu fac chitara de 1 luna si desigur a trebuit sa si cant.Profu' a spus ca am o voce superba si daca vreau sa merg la solisti.Eu am spus ca da si va urma sa am in cateva zile prima ora de solisti.Colegele mele spun toate ca am o voce minunata si adora sa le cant
piesele lor preferate.Insa eu nu sunt ata de increzatoare si am mari probleme cu rusinea in public, in special daca este vorba de a canta.Nu stiu ce sa fac ca sa inving teama asta de a canta in public deoarace voi avea spectacole si nu stiu cum voi reactiona.As fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un sfat sau doua. Multumesc frumos! Funda :*love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.pai e normal sa ai emotii mari la inceput (recunosc ca si eu as avea) dar pana la urma te acomodezi si te simti bine pe scena.Si daca ai si mai multe spectacole o sa adori sa faci asta intr-un final.
O sa vezi ca totul o sa fie bine.Gandeste-te ca...esti doar printre prieteni.pastreaza-ti vocea si incearca sa treci de emotii si fricawinking
Doar fi tu insuti si gandeste pozitiv...scapa de frica.O sa te incurajeze si familia si prietenii asa ca.stai linistita o sa fie binewinking
Sper ca totul sa fie Ok, sa te descurci si.ca te-am ajutatlove struck Succeshappy

1 răspuns:
| Ecea a răspuns:

Este normal sa ai emotii la inceput, toata lumea are, dar cu timpul o sa te acomodezi.
Iti spun din proprie experienta.

Trebuie doar sa ti capul sus orice ar fi si sa mergi pana la capat.