| LoloSkate a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu o chestie legata de cum pot sa imi indrept greseala fata de o prietena. Deci am fost in Iasi, unde sta o prietena buna, la un party cu niste amici. Ea fiind plecata sin oras, nu aveam cum sa o vad de cat atunci cand se intorcea, dar prietenii mei voiau sa plece din Iasi, asa ca am "anturat" cu un prieten de-al ei. care m-a chemat la el la un momentdat. Eu m-am dus, aam pierdut vremea, am mancat, chestii random. Ea s-a intors in oras si era super suparata pe mine. Nu a vrut sa imi zica motivul, mi-a spus doar ca nu am moral si ca de acum nu imi mai spune ce sa fac. Eu nu inteleg de ce s-a suparat, pentru ca chiar nu am facut nimic. Ma gandesc ca ii place de acel baiat, dar ea are iubit, sau ca nu i-a convenit pur si simplu ca am fost la el. Astept parerile voastre!

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Vorbește cu ea și cerei motivul pentru care a reacționat așa. Probabil s-a supărat că ai plecat cu acel băiat, dar dacă ai spus că are iubit nu văd de ce s-ar supăra.

| WaterDrop a răspuns:

Foarte posibil sa ii fi placut de el.Nu prea mai conteaza in ziua de azi ca ai iubit sau nu dupa cum observi. Discuta cu ea si explica`i care a fost intentia ta si ca nu are nici un motiv real sa se supere pe tine pentru asa ceva. Daca nu intelege, nu o vrei ca prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah,ai ajuns la el acasa din prima zi?
Pare ca ce nu e ok?
Hai ca iti zic eu, ai parut ieftina, de aia,si naiva.
Daca mai stateai vreo doua,trei zile, era ceva smug

| RagnarokR a răspuns:

Vorbeste cu ea frank/pe fata/sincer si ii spui ce nelamuriri ai. Nu stii acum cum sa faci o persoana sa poarte o discutie de oameni rezonabili? Hai, nu te subestima chiar asa.