anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! TPU
Vreau sa ma ajutati si pe mine.Doresc sa ma razun pe niste persoane care mi-au facut foarte mult rau, dar am trecut peste deoarece iubeam un baiat nebuneste si el ma facea sa trec peste toate.Acel baiat a auzit toate tampeniie pe care le inventau acele pers si acum cateva zile a auzit o alta tampenie depre mine, si cand eram aproape sa fim impreuna fix atunci s-au bagat acele persoane si vreau sa ma razbun pe ele.mi-au facut prea mult rau.Eu pentru acest baiat as fii fost in stare sa ma cert cu toti doar sa ii fie bine.Stiu ca razbunarea e pentru prostii dar vreau o idee. ceva sa simta ei prin ce trec eu

Funda la cel mai bun raspuns si nu doresc critici.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Against a răspuns:

Indiferenta e cea mai buna arma. Daca te vor vedea zambind si dupa ce ti-au facut acum, crede-ma ca o sa le doarawinking

| madalynutza_8886 a răspuns (pentru Against):

Multumesc frumos pentru raspuns!
Doar ca eu pe acel baiat chiar il iubesc si el ma iubeste dar, in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni si alta problema este ca, acele persoane ne sunt preteni comuni pardon " erau "

| Against a răspuns (pentru madalynutza_8886):

Ar trebui sa vorbesti cu el in principal, daca te iubeste, nu ar trebui sa asculte vorbele unor persoane care stie ca vor sa iti faca rau.

| madalynutza_8886 a răspuns (pentru Against):

Este o persoana foarte incapatanata si stiind anumite persoane sunt prietenii lui are foarte mare incredere in ei.In mine nu are nici un sfert si de fiecare data i-am spus adevarul dar el tot pe a lui o tine una si buna.Ar trebuie sa se trezeasca la realitate in ziua de azi pana si al tau iti vrea rau dar altu.

5 răspunsuri:
| MeDeyutssa a răspuns:

Am fost si eu ca tine.Nu trebuie sa te razbuni tu o sa vezi ca tot lor o sa li se intoarca raul.Tu vorbeste cu baiatul ala si fa-l sa aiba incredere in tine (daca te iubeste pe tine te va crede)si totul va fi bine.Bafta:*:*

| madalynutza_8886 a răspuns (pentru MeDeyutssa):

Multumesc frumos pentru sfat!