| Aegyo a întrebat:

Vreau sa ma apuc de niste activitati extrascolare... (gen sporturi, arte, muzica etc.) M-am gandit la cateva, dar nu stiu sigur. Ce exemple imi puteti da? La cele mai multe funda! happy

Răspuns Câştigător
| Andreea153 a răspuns:

Ma gandeam la teatru, daca ai talent, la canto, tot asa, daca esti talentat/a, pictura iti va folosi poate mai tarziu. Spre exemplu, daca te pasioneaza medicina si vrei sa faci ceva mai departe cu ea, te poti inscrie la un curs de genul "Sanitarii Priceputi". Banuiesc ca la sporturi clasice de genul: volei, fotbal, handbal, tenis s.a.m.d. te-ai gandit si razgandit.

2 răspunsuri:
| Bogdan01234 a răspuns:

Precis ai auzit de voluntariat. cunosc persoane care s-au implicat in asa ceva. pe mine unul nu ma atrage pentru ca nu sunt genul neaparat care sa fac asa ceva happy dar din cate am inteles eu este chiar foarte interesant. te poti interesa pe internet ce organizatii sunt in orasul tau spre exemplu. prietenii mei au mai mereu ceva de facut, merg in diferite tari de exemplu, cunosc oameni, chestii de genu. poate ti se pare interesant. in restul sporturi si asa precis te-ai gandit. depinde si ce iti permite timpul sa faci. pentru ca si asta este importanthappy spor oricum daca gasesti ceva happy

| Iulikfrumusik a răspuns:

La majorete, la echipa de fotbal ale fetelor, la hanbal, la muzica,,
la revista scoli, la pictura, sa faci niste bratari din ata si sa le vinzi iar bani sa-i donezi scoli, la teatru, la canto, la volei, la tenis,