Asculta-ma.
E urat din partea mamei tale, dar gandeste-te ca poate a spus-o doar la nervi.Tu trebuie sa fi tare, nu este o solutie sa te sinucizi.
Orice inceput are si un sfarsit (inclusiv raul), nu esti singurul copil care intampina probleme.
Fii tare, totul va trece.
Iti doresc tot binele din lume.
Hey crede-ma nu vrei sa faci asta, sinuciderea nu va rezolva problemele tale ci doar le va amplifica te rog tu sau oricine citeste asta si este in aceeasi situatie sa situatii similare, va rog cautati-ma pe Facebook si haideti sa vorbim, ma gasiti cu numele yonik andrey ionel movila, nu merita sa mori pentru niste probleme, ele trec si/sau se pot rezolva inva viata unui om nu poate fi adusa inapoi ...va sunt alaturi si va sustin cat pot insa va rog nu faceti prostia de a va sinucite, aveti grija de voi va rog. Iar pentru Luben_Radu_1995 ai grija tinere ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample tie
Fii tare! Daca te sinucizi durerea va fi mult mai mare. Incearca sa mergi la biserica. Acolo vei gasi alinare.
Nu te ingrijora, va veni si vremea ta. Nici viata mea nu e mai frumoasa : am ramas fara mama de la 7 luni , stiu cum e sa nu te inteleaga nimeni, si sa vrei sa dispari... dar daca te sinucizi nu rezolvi nimic, decat ca le dai lor satisfactie Fii tare, si nu-i m-ai lasa sa te distruga, stiu ca e greu dar incearca sa uiti.
Sper sa vina soarele si pe strada ta :* mult noroc
Chiar la fel fratimiu ma uraste are 18 ani si eu 9 si ma bate nu stiu de ce
si pe mine mau tradat prieteni si nici macar nu stiu de ce;( sa stii cand o sa citesti acest mesaj eu sunt mort;( P:S adio lume cruda
Codrut -x-
Chiar la fel;( Am ogramada de dusmani care nu stiu ce le-am facut;( fratimiu ma bate fara sa fac nimic;( sunt si in Italia si toti ma cheama "Uratule!"
Sa stii....Dumnezeu...NU EXISTA!
Cand o sa citesti aces mesaj eu sunt mort
P.S Addio lume cruda;(
Codrut
-x-
Mori fa da te dracu