E un bun inceput faptul ca ai vrei sa slabesti . Pai, eu am tinut si tin o dieta din octombrie cand am facut o criza de personalitate si de la 68 am ajuns la 57 bine, eu vreau sa am 54-53 de kg(in fine, atat aveam ultima data cand m-am cantarit). Secretul este sa renunti la dulciuri si grasimi. La inceput, dimineata mancam cereale musli cu iaurt, oua, 2 felii de paine neagra cu unt, crenvusti sau un fruct, la scoala mancam un fruct sau un sendwish (apropo, tin sa mentionez ca la dieta ai voie sa mananci doar 2 felii de paine ), la pranz sau cand veneam de la scoala mancam piept de pui la gratar, supe, salate etc., dupa masa mancam un iaurt dietetic sau un fruct si seara piept de pui sau supa sau salata. Ideea e sa mananci carnea seara pentru ca se digera mai greu si se ard kcal iar supa la pranz pentru ca alimentele mai grele iti dau somnolenta.Si in general trebuie sa ai ultima masa pana in 6. Eu n-am tinut o dieta stricta pentru ca am dat capacitatea anul asta si na, organismul imi cerea mancare daca intelegi ce vreau sa spun. Bine, in mod normal ar trebui sa faci si sport insa eu n-am putut pentru ca nu-mi permitea timpul, dar si plimbarile lungi ajuta! Eu iti urez mult noroc cu slabitul si sper ca te-am ajutat.
Am mai taiat din papa , am facut sport si cam atat... Deci trebuie sa mananci sa nu lesi de foame, dar nu mult
In primul rand am tinut dieta, aceasta consta in 3 mese pe zi si 2 gustari.
Ai voie doar 2 felii de paine neagra pe zi(cu cat mai putin,cu atat mai bine), fara carne de porc, doar de vita si pui, lactate doar degresate, cartofi doar de 2 ori pe saptamana, fara ochiuri de ou, doar ou fiert(2 pe saptamana),multe fructe si legume,fara dulciuri(evident),fara paste,fara pateuri,fara mezeluri, fara salate cu maioneze(de exemplu salata de vinete), NU mannca sandwish-uri, la scoala bea doar un iaurt degresat sau ceva de genul asta, daca mananci dimineata acasa si la pranz totul va fi ok.
Partea a 2-a consta in a face foarte mult sport, cel putin 2 ore pe zi.
Recomand mersul la sala si mult cardio.
Bună,
Eu pot slăbi într-un mod,tu poți folosi același mod pe care l-am folosit eu dar poate da rezultate mai slabe. Depinde de arderile tale, de gena ta, de grupa de sânge. Fiecare organism este diferit. Cel mai bine este să mergi la nutriționist pentru că o să primești dietă personalizată. Însă, cel mai bine este să te apuci de sport, preferabil în fiecare zi sau cel puțin de 3-4 ori pe săptămână, nu mai mânca seara, gen după ora 6-7, elimină alimentele care știi și tu că îngrașă(prăjeli, grăsimi, dulciuri, sucuri, ppâine etc).
Baftă!
Heii, in primul rand cea mai buna chestie eficienta pentru a slabi este sa mananci la aceleasi ore, de exemplu la 11 dimineata si 6 seara, apoi sa repeti acest program zilnic si chiar iti garantez ca se vor vedea rezultate , eu alerg zilnic cam vreo 2 km, nu numai ca devii mai rezistent si sanatos, dar mai si slabesti asa incearca sa Nu mananci dulciuri, cipuri, pufuleti si altele pentru ca aii chiar nu te vor ajuta, mananca cat poti de sanatos, fa-ti salate, fara salamuri si multa carne. apoi un mare NU il am impotriva sucurilor din comert, incearca daca ai aparat special acasa sa-ti faci suc natural si rece din grefe, portocale(este super bun), iti poti face o limonada foarte buna de asemenea, sper ca te-am ajutat si succes
anonim_4396 întreabă:
Sebi53 întreabă:
Special_girl întreabă: