Se vinde... Numai ca nu o sa te ajute, draga mea. Cremele de genul nu fac mare lucru, si e mai mare paguba cu ele. Asteapta sa te dezvolti in mod natural. Asta poate insemna mai devreme sau mai tarziu. Eu de exemplu, la 16 ani eram plata ca Dorna. Dar m-am implinit frumos cu un stil de viata sanatos (sau asa cred eu). Nu te mai ingrijora atat pentru marimea sanilor, sunt lucruri mai importante in viata, ca marimea inimii :* Facand lucruri dragute pentru oameni si dezvoltandu-te emotional nici nu o sa te mai intereseze la un moment dat daca ai sani micuti sau mari. Un prieten de-al meu spunea ca marimea sanului perfect e cat sa incapa intr-o palma, nu mai mare. Cu mentiunea ca de-a lungul anilor i-au mai crescut palmele :))
Totusi, daca tu crezi ca sani putin mai mari te-ar face fericita, poti sa le stimulezi cresterea antrenandu-ti muschii pieptului (poti sa faci flotari si asta o sa ii ridice putin), facandu-le masaj cu o crema hidratanta in fiecare seara (o sa pun mai jos un tutorial video pentru asta) si consumand alimente bogate in estrogen.
https://www.youtube.com/watch?v=cYLISbAIJ2o
Shelovesya întreabă:
Daria75 întreabă:
yasmiyasminutza întreabă:
misauratcuviata întreabă: