Da,corect...zic si eu ca anume el trebuie sa faca primul pas neaparat, ca de altfel totul va merge nu asa cum i-ar fi placut oricarei domnisoare.Ca esti timida asta nu inseamna ca nu ai cum sa primesti ocazii de a-l cunoaste mai bine,principalul e sa fii cit mai activa si sa incerci sa fii cit mai des prin preajma lui.Dar,nu pur si simplu ci cu un anumit scop,care CICA nu ar avea nici o legatura cu el.El te va observa, analiza si pina la urma oricum se va apropia, va intra in vorba cu tine si atunci totul va incepe...BAfta!
Pai nr d tel are.eu in locul tai i-as cere cuiva nr sau de telefon si l-as suna si i-as spune ca din greseala si l-as intreba cine este (nu stiu daca ar tine faza)si poate ca te-ar intreba si el.nu stiu ce sa zic. zile fetelor din cls ca el sa ii aduka vb d tine, adica ceva de genu.intr-adevar el a trbuii sa faca primul pas,dar nu mereu la fel, depinde de caracterul fiecaruia. unii baieti pot fi la fel de imizi ca fetele sau pru si simplu nu stiu sa isi exprime sentimentele. daca tot nu te va observa intra tu in vb ca el, macar ca ramaneti colegi dar macar te va cunoaste