| GabrielaS13 a întrebat:

Vreau sa va zic ca..am intrat intr-un mare CA*AT.Am fost cu mai multi prieteni la o familie de oameni saraci si le-am dus mancare. Am fost si la o casa unde a murit mosului unuia dintre prieteni si acolo ne-au vazut niste golani care au intrat in curte si au furat cirese.Aseara a spart cineva casa si azi dimineata a venit fratele celui care avea casa aia si ne-a spus ca cineva ne-a acuzat pe noi ca am spart casa. Cine credeti ca a spus asta: AIA CARE AU FURAT CIRESE.Noi am spus ca nu am intrat acolo dar dansul a spus ca ne da la politie.Am vrut sa facem bine si am intrat in CAC*T.
Ce sa ma fac?

FUNDA

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Sa vorbesti cu parintii tai, vor afla astfel varianta ta, nu a celor ce mint.Te vor apara in cunostiinta de cauza, nu te mai speria, nu esti singura pe lume. Vorbeste si cu ceilalti prieteni ai tai sa procedeze la fel.Numai bine.happy

| GabrielaS13 explică (pentru Mihaela1964):

Pai nu a trebuit sa vorbesc eu ca vecina mea( sora celui care are casa) a venit si I-a spus.

| GabrielaS13 explică (pentru Mihaela1964):

Inainte sa aflu si eu ca am fost acuzata.

| Melany8 a răspuns (pentru GabrielaS13):

Spune că tu nu știi nimic ce sa întîmplat
și nu o să-ți ia nimeni capul de pe umere
daca nu ai 18 ani o să-ți pună doar amendă
dar principalul e că nu părinții să te creadă ci poliția din cauză că sunt puține dovezi
așa că la mine în familie sunt mulți care au terminat juridica știu și eu un pic legile așa că după spusele tale nu e nimic strașnic

| GabrielaS13 explică (pentru Melany8):

O sa imi dea amenda? O.o

| Melany8 a răspuns (pentru GabrielaS13):

Daca se va dovedi că ai vreo vină
în fine asta-i mai bine de cît lucrul în folosul statului

8 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Importanta e pozitia parintilor tai fata de tot ce s-a petrecut.Nu-ti mai face griji, o sa fie bine, lucrurile nu-s deloc grave. Politia nu asculta ce spun toti pustii de pe strada, o sa caute dovezi si vinovatii adevarati vor fi prinsi.

| Melany8 a răspuns:

Neagă absolut totul lasă să dovedească că voi ați fost acolo
chiar să se ducă la poliție dovezi nu sunt așa că nu vei păți nimic
dar poate că el a spart propria casă și dă vina pe tine ca să-i dai bani