anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... Vreau si e niste sfaturi de la voisad...Nu mai suport simt ca innebunesc cu mamax(. Adinioarea eram afara in fata portii cu o prietena.Si ea m-a strigat sa intru in curte si a inceut sa-mi spuna"ti-am zis sa o lasi mai moale cu ea si ca nu ai voie afara". M-am saturat fata nu a facut nimica nu m-a indrumat spre nimica rau. Dar ea tot timpul imi interzice sa ies cu aia sa stua cu aia sa vorbeasc cu aia. M-am saturat cum dracu imi traiesc eu copilaia am 13 ani aproape 14 si asa am sa stau paa la 17-18. Ce naiba m-am saturat tot timpul imi repeteta ca trebuie sa invat si nu stiu ce si sa numai ies afara(ma rog in cursul saptamanii nii nu ma lasa afara). As vrea sa-i spun sa ma lase si pe mine macar in weekend sa stau cu fetele(nici nu pot spune cu fetele pentru numai cu o fata pot iesi ca de). Al dracu ca nici nu-i pot comenta ca imi lipeste una peste gura de n-am s-o pot duce. N-am comentat nikiodata la maikmea. Dar am de gand sa-i spun sa ma lase in pace macar in weekrn cand naiba imi traiesc si eu copilariacrying

Dati-mi un sfat spuneti-mi ce sa fac ca m-am saturatcryingcryingcrying

Funda pentru cel mai bun raspunssad

Răspuns Câştigător
| Passions a răspuns:

Sincer,si mie imi repeta mama sa invat intruna si ma zapaceste cu astaa... iubita tu esti intr-o ssituatie pur si simplu neumanastraight faceraised eyebrows cum dracu sa nu te lase? spune-i ca esti un copil si trebuie sa-ti traiesti copilaria, adu-i aminte ca si ea a iesit afara, si spune-i ca nu rezolva nimic cunbataia spune.i ca te aduce la disperare ...bafta te pupkisslove struck.

3 răspunsuri:
| BlaBlaa a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau sau cu rude mai apropiate, poate o indupleca pe mama ta sa fie mai indulgenta cu tine.

| andra121 a răspuns:

Spuneni ce te deranjeaza... poate intelege...

| ItsiBitsii a răspuns:

straight face Te inteleg! asa e si la mine. doar ca mna. eu comentez si urlu la ea cand face chestii din astea. Si eu am tot 14 ani! Deci.mama ta e mai dura? Nu te sfatuiesc sa comentezi. dar explica-i frumos ca esti copil si in weekand doresti sa iesi si tu afara cu fetele sa mai radeti, sa mai vorbiti! spune-i cu calm. roag-o frumos. eu. cand imi interzice mami ceva. ma enervez la culme. si vreo 2, 3 zile tot suparata sunt. nu mananc nimic laughing straight face si mna. pe urma ma lasa sa fac aproape ce vreau eu laughing. hehe. big hug oricum. zambeste ca doar o viata ai.