Pai ar merge astea scurte:
dispari'
prezenta ta imi face inima indiferenta
nu reprezinti nimic pentru mine
sun fericit sa spun ca...numi pasa
sa ajut nu ma intereseaza
Va veni odata vremea cand in urma vei privi, vei vrea sa reinvie toate, bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata ...numai amintirea spune ca asa a fost odata /.
multi sunteti in stare sa cuceriti o fata, dar putini sunteti in stare sa o tineti langa voi
Mereu vei cauta la o alta ea ceea ce adorai la mine candva
sper ca te-am ajutat:*:*
1.Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •
2. iubeste'o nu'mi pasa pastreaz'o de tot iar pe mine priveste'ma si LINGE'TE PE BOT
3. o sa vina ziua cand vei spune : eu sunt pentru tine nu pentru alta...iar eu cu lacrimi in ochi iti voi spune : ai fost pentru mine, acum fi pentru alta`
4.Lumea in care ma invart va ispiti mereu si poate voi gresi din nou Eu nu fur inimi LE PRIMESC CADOU!
5.M-a avut si m-a pierdut. Acum ma vrea nu se mai poate. Oricare va fi 'ea'... Nu va purta amprenta mea!
6.Ei nu ii pasa de masini, chestii! E indiferenta! Poti sa o legi de pat cu catusele! Tot e independenta!
7.N`am uitat niciodata j0cul, dar tuu` ai uitat ca eu sunt asuu` sh tuu` p0pa pr0stuu`!
8.La ToTzY Va place FrUmUsEtEa iNeRiOaRa, Dar mSi sTiU ca ToTzY mUriTzU DuPa aMbAlAjE!;-)
9.Te laSs in s0spanSs.intr`0n c0ntinuu balanSs_Lo0mea in care traiesti e plina de zdrentse.Eo0 n0`s printre ele ren0ntsa la aparentse!
10.Ea simpatica foc, tu simpatic deloc. Ea o tanti de top si d`asta practic iei foc. O plac baieti mai buni ca tine, mai mult ca tine. Mai mult de`atat sti ca tipei ii convine
11.Stiu că ai vrea să ţi se mai deschida usa, că să-ţi vezi păpuşa!"
fundita?;-):-D si sper ca ti am fost de ajutor :*