Ce te intereseaza pe tine ce melodii am in pc daca nu iti convine cauta alta intrebare la care sa raspunzi sa moara maicata ca nu te-a educat. ce trebuie ai tu ce muzica ascult eu ascult toate genurile de muzica dar si manele nu fac discriminari imi plact toate genurile de muzica depinde acum si de melodii
Vezi? Esti un manelist incult.
Imi vorbesti mie de educatie cand incepi sa injuri?
Nu ma intereseaza ce asculti, dar daca asculti manele, asta spune tot. Esti un incult. Te rog nu mai asculta rock, pangaresti muzica.
Taci din gura ascult ce vreau eu ascult si rock si manele nu ai tu treaba si daca e vb de cultura nu cred ca ai fost vreodata la un concert de opera
Cum sa asculti si rock si manele?
Ba incultule, nu mai asculta rock ca oricum nu stii ce mesaje transmit melodiile.
Inculta e maicata ca nu a reuist sa iti dea o educatie si acult ce vreau de fapt ascult toate genurile de melodii si nu te intereseaza pe tine
Ma madness de ce ai copiat mesajele din privat si leai postat sa arati cat de incult esti sau cum
Le-am copiat sa vada si lumea ce "credincios" si "educat" este bogdan, asa cum sustine el.
Presupun ca esti vreun lingau prieten cu el, ce fata de copil calcat de tren ai, hai invata sa scrii "le-ai" o sa te vad printre aia care pica la BAC.
ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ întreabă:
tototo întreabă:
Anonim134 întreabă:
roxana0305200 întreabă: