| ANA_1141 a întrebat:

Hey TPU... Vreau si eu niste statusuri de dragoste triste...statusuri cand esti ranit in dragoste.Va rog mult.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| theGirls a răspuns:

Buna!happy uite cateva: 1. Da, e cu ea. și? Nu mă mai doare. e mai bine așa... sper să le fie bine în continuare! 2.Am invaţat că oricat mi-ar pasa mie, altora nu le pasaoh go on 3.Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume! 4. Vorbim la telefon si iti spun ca mie bine. TE MINT, bine imi e doar langa tine! 5.E prima oara cand se intampla asa ceva, dintr-o prostie ai ajuns la inima mea. 6.
Am pus punct si nu mai dau inapoi, desi mi-e dor, se presupune ca a existat un "noi ". 7.Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci...8.
Te minti oricum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliul in fata sentimentelor ♥ 9.Chiar dacă zâmbesc mereu, din mine vor să iasă la supraf aţă şiroaie de lacrimi. ♥ 10.Pleaaaca,maine o sa`mi treaca.ce daca? Durerea ai venit.si numai.pleakaasad 11. Unii oameni plang nu pentru ca sunt slabi, ci pentru ca au fost puternici prea mult timp ♥ 12.Desi mi-e dor de tine nu spun nimanui,desi mi se rupe sufletu k nu mai e la fel, nu arat nimanui, desii mi-ai rupt inima.te iubesc k la inceput! sad bye

| ANA_1141 explică (pentru theGirls):

Multumesc mult pentru statusuri sunt superbe de aceea ti-am dat Funda imi plac la nebunie si ma regasesc cu ceva in fiecare...

5 răspunsuri:
| Diiiia a răspuns:

Realitatea e mult prea dura atunci cand dai de greu...Visele se spulbera aproape instantaneu.
Ai dat cu picioru` atunci când ea te-a rugat =|, deşi trăiai un vis frumos, l`ai ignorat`.

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…

| Diiiia a răspuns:

Cea mai calda iubire are cel mai rece sfarsit!
Iubirea incepe cu un zambet, continua cu un sarut si se apoi termina cu o lacrima.
OFFLINE pentru fericire…ONLINE pentru lacrimi…
Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!
Daca mai vrei ma poti cauta

| Silvioaraa a răspuns:

Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar intr-o secunda poti sa o pierzi! Sper ca ti-am fost de ajutor si pentru mai multe asemenea statusuri intra pe site-ul http://www.codrosu.ro/......messenger/

| DidiIsNotAnAmericanIdiot a răspuns:

O lacrima este facuta din 1% apa si 99% sentimente.