anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU. Vreau si eu niste statusuri de genu' :Bitch, lasa'l in pace, e al meu.Dedicate unor fete care il plac pe prietenul meu rolling eyes. Daca se poate, sa fie mai durebatting eyelashes
Fundita :*

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DayByDay a răspuns:

''Zambeste celor care te urasc...Sa simta ura ta… Zambeste celor care te iubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe care ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simta indiferenta ta…''
''Iti zambesc! Nu pentru ca te vreau inapoi, ci doar ca sa vezi ce ai pierdut!''
''Femeile se impart in doua categorii:jos palaria si jos pantalonii ''
''Fii fericit in fata oamenilor care nu te suporta. Îi omoara!''

Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o vita? :d
Nu esti decat o marioneta si iti dai impresii.esti ''vedeta'' ma faci sa rad.esti chiar penibila.dar tu te crezi ''irezistibila''

Degeaba ma privesti cu ura, mereu o sa fiu mai buna! Mai bine l-ai linisti pe prietenul tau! Caci intoarce capul dupa mine mereu!

| raluk27 a răspuns:

De ce ti-ai pune eticheta de maniaco-disperato-posesiva? Baiatul ala e de mamaliga sau ce? Fii tu linistita, daca simte ceva pentru tine, nu ti-l va lua nimeni. Si daca il plac, ce? N-au voie sa se uite? Mi se pare degradant ce vrei sa faci.

| SimionAlexandru a răspuns:

Buna Deea.
De ce sa pierzi timp pretios, facand ceva ce NU te binedispune, ba din contra...te enerveaza?
Daca ceva nu iti place, arunca.
Nu e vina nimanui daca o alta fata, il place pe prietenul tau. Trebuie sa ai mai multa incredere IN TINE INSATI, si sa te simti DEMNA de acel baiat / acea relatie. Si cu siguranta esti. Nu te mai concentra pe lucruri/persoane care nu iti plac. In viata vrei sa fi fericita? Atunci fa doar ce te face fericita, concentreaza-te doar pe lucrurile care conteaza pentru tine. Nu merita sa pierzi timpul impiedicand viata altora. Iti doresc o zi superba in continuare, Deea happy

| minodorika a răspuns:

Ba...dar dc nu lasati fata in pace? daca nu stiti status ce va cere nu mai comentati...

Întrebări similare