| sorinaa_1408 a întrebat:

Hey TPU`:*! Vreau si eu niste statusuri de indiferenta pentru baietilove struck dar ceva cu scris mai diferitlove strucklove struck Dau fundalove strucklove struck!

Răspuns Câştigător
| Denii_6593 a răspuns:

Ce te uiti asa la mine? Chiar nu vezi ca nu's de tine?

Uita'te atent. Nu insistent...Priveste dar nu atinge. Te pot respinge!

Ma vrei inapoi? Eu nu. Iti spun doar atat : Nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang.Am mai crescut.

Si acum sunt sigura ca tu crezi ca sunt singura. Si crezi ca'i trista viata mea dar vreau sa-ti spun ca nu e chiar asa.

Va veni timpul sa vorbim din nou. Eu o sa rad de multe. Tie o sa-ti para rau.

De obicei te duci in cluburi de noapte. Crezi ca masina ta ma da pe spate. Parfumul greu pluteste'n aer. Asta e portret robot. De fraier.

Nu ma atinge. Nu plange. Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea.

Te maturizezi prea greu. Crezi ca's ma'ta sa te iert mereu?

Si iti multumesc ca m'ai facut sa vad ca nu esti ce'mi doresc.

Chiar daca eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! ", sau pe sTrada " buNa! ". am o pRieteNa care ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa esti de 1000 de ori mai buna deCat aia pe care eL o suNa`

"•Nu mă ţine minte•Uită că am stat vreodată de vorbă•Aruncă pozele cu mine•Să nu`ţi fie dor Bă•

Iti;> pre. Rau;* ca ' mai cun0scut;> ';* sti;* ce Puiucc... mi ' se rupe;* d tine' si de;* Parerile;* Tale´ d rau';* Stai j0s!

Puiucc´# tot;* c' Vezi åi åvut...Då ´ ai lasat! #"

Un tOast ` pentru ` noi´. Pentru` care ne'au avut ´ Pentru ´ Bulangii care ne'au pierdut si ´ Pentru:O` nOrOcosi´ :* ce urmeaza s'ne aibe!

Nu-ti ´schimba rolul schimba ´# doar actorul si ´decorul! pentru ´ca sti :* pre bine ´:*# dupa unu.tot ´unu vine

acum` ma intrebi cum o duc` ce`am mai facut` inainte` nu`mi ziceai nici macar salut` HAHA` s`a intors roata ti-am zis c`o sa tin` minte`

Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!

Da, esti unic, dar nu mai esti unic pentru mine…

Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""

"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"

Ai venit in viata mea ca o ploaie calda de vara.mi-ai zambit si-am simtit ca traiesc pentru prima oara

Ìntr'o lume mare cu prea putine usi deschise sunt ìncã o pushtoaicã ce trãieshte printre vise! love struck

N-am trecut, am doar prezent. In pielea mea ma simt excelent

Raman copilul vesel, indiferent de adversari ca lumea e prea mica pentru atatsia oameni mari

Si cand nu v-a mai avea cine sa te ingrijeasca, eu voi fi aici! Te iubesc

Fiecare poveste are un sfarsit. Dar ` In viata... Fiecare sfarsit are un nou inceput!

Nu plange ca s`a terminat, ci zambeste ca s-a intamplat

Prea tarziu pentru regrete, pentru lacrimi! Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!

A inceput sa zambeasca mai des, iar ei intorc capul plini de interesoh go on. Ce a fost sau nu in trecut, Acum ea a uitat demult! :*"

De la capat o iau, dar acum stiu ce vreau

Si adu`ti aminte de mine ca am fost cândva lânga tine.

Sper ca te-am ajutat.:*
Funda?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Ce te uiti asa la mine? Chiar nu vezi ca nu's de tine?

Uita'te atent. Nu insistent...Priveste dar nu atinge. Te pot respinge!

Ma vrei inapoi? Eu nu. Iti spun doar atat : Nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang.Am mai crescut.

Si acum sunt sigura ca tu crezi ca sunt singura. Si crezi ca'i trista viata mea dar vreau sa-ti spun ca nu e chiar asa.

Va veni timpul sa vorbim din nou. Eu o sa rad de multe. Tie o sa-ti para rau.

De obicei te duci in cluburi de noapte. Crezi ca masina ta ma da pe spate. Parfumul greu pluteste'n aer. Asta e portret robot. De fraier.

Nu ma atinge. Nu plange. Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea.

Te maturizezi prea greu. Crezi ca's ma'ta sa te iert mereu?

Si iti multumesc ca m'ai facut sa vad ca nu esti ce'mi doresc.

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA love struck

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrentzelove struck

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta, Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele love struck
Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!

Da, esti unic, dar nu mai esti unic pentru mine…

Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""

"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"

sper ca te-am ajutat:*

| An0nYmA a răspuns:

Prin casa...pe la altul... poti sa-l pui pe asta!

| alexalexandra55 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute