E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Hai sa ne inpartim lumea. luna mie, stelele tie. oceanul mie. Pamantul tie. dar mai bine totul tie si tu mie.
Ca o ploaie in desert ai aparut.
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut.
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor.
M-ai facut sa te ador
O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei
Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :X "
Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte
Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi"
Alfabetul inepe cu a. numaratoarea cu UNU.supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus/ te-asi iubi! "
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine
Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista… "
Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pentru. a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale… "
hm
ma doare mana
Buna seara! draga mea, iubirea nu consta in statusuri, mesaje si etc...cel mai bine zii in fata ca iti pare rau, si ca il iubesti si nu vrei sa il pierzi, iar daca el te iubeste, cu siguranta nu va rezista tentatiei si iti va marturisi si el acelasi lucru,, eu cred ca trebuie sa simti acel lucru cand il zici cuiva, astazi se zice asa usor: te iubesc, si seara e cu alta/altu...
Si tu vrei sa ii demonstrezi ca il iubesti cu niste STATUSURI? Doamne, mare ti-e gradinaaaa !
anonim_4396 întreabă: