-Am gresit, dar stii ca te iubesc!
-Orice ai face acum e in zadar, iubirea ta imi lasa un gust amar
-Cat as vrea sa stiu azi ce n-am vrut sa stiu ieri
-Trec toate, asa se spune, insa nimic nu trece fara sa lase urme
- As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
-Am vrut sa uit tot ce a durut, sa intorc pagina si sa spun "a trecut"nu`mi pasa ce a fost candva, alta sunt acum, si alta e viata mea
-E de ajuns sa am incredere in mine. In ce pot sa fac ca sa fie bine. Poate intr-o zi iti vei aminti. Ca am avut grija de tine, macar o zi
-Nu credeam ca'mi va fi rau.am fost noi.acum sunt eu
-Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat. Fac tot posibilul sa uite ce s-a intamplat
-Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta;(
-Eu raman cu amintirea ta, iar tu cu zambetul meu
-Ramai aici.Nu ma intreba ce simt
-Vreau sa ne fie bine, dar simt ca nu te pot tine langa mine
-I'm very sorry for not saying " i love you"
-Decat sa spun ceva gresit, mai bine nu mai spun nimic
-Te iubesc.Incerc sa te uit, e greu!
-Uite ca pot si fara tine!
-O mie de cuvinte nu-mi ajung sa-ti spun ce simt
-Cu toate ca a trecut.langa tine am invatat sa zambesc unui nou inceput
-Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
-Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste. Cand destinu-ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
-Poate m-am schimbat sau poate doar m-am saturat.
-In sufletul ei te iubea, dar nu iti spunea.
-Vreau sa te vad din nou cu zambetul pe buze.nu vreau sa am ultimul cuvant. vreau doar sa`mi cer scuze
-Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum.am suferit prea mult ca sa te iert si acum
-Ma intreb daca o sa regreti ceva tot ce n`ai facut sa ma poti pastra?
-Inca te uiti la poze de mult facute.Si realizezi ca sunt doar amintiri pierdute
-Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita
-Hai ca stiu o sansa in sufletul ei exista.De te va iubi, inima va fi reaprinsa.Cu saruturi pasionale si atingeri fine. Ea te iubeste si ii este foarte dor de tine
-Ma doare cand vad ca nu iti pasa si imi spui mereu"nu mai conteaza, lasa''
-Iubeste-o nu o lasa sa plece, fa-o sa uite ca ai fost rece!
-Fiecare clipa pictata in roz trebuie sa recunosc ca iti apartine. si nici macar eu nu ma cunosc asa cum tu ma stii pe mine!
Cam atatea stiu
Cea mai calda iubire are cel mai rece sfarsit!
Azi e doar o zi trista din sirul nesfarsit al tristetilor mele.
Am pierdut inca o clipa, inca o viata degeaba. te-am pierdut pe tine
M-ai facut sa cred in tine, sa cred in iubirea ta, n-am stiut cat esti de rau si imi minti inima mea.