Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA :X
Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?
Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza,in lumea printeselor nu exista rautate
Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca
FAC CE TREBUIE SA FAC SA'MI FIE MAI BINE,NUMAI EU STIU,O SA FIU EXACT ASA CUM O SA FIU,VIATA MI'O TRAIESC DUPA REGULILE MELE,NU AM TIMP DE SFATURI SAU ALTE VORBE RELE
Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul
Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si ai ingropat ziua de maine!
Indiferenţa ta, răneşte sufletul altora Nu am timp Fac Sarmale… Aş vrea să fiu cum o să fiu… aşa că lăsaţi-mă să trăiesc aşa cum ştiu…lăsaţi-mă să fac şi bune şi rele…ca să ştiu măcar că sunt greşelile mele…
Nici0data nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! CAnd t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
As vrea sa cred in vraja ta Dar tot ce.mi spui e bla bla
De ce toata lumea` vorbeste despre mine`? De ce le este ciuda`? Ca sunt cu tine`?
Hai ramai cu mine :X
Sau ramai cu bine
Poate asa-i mai bine
Daca nu`ti convine.nimeni nu te tine
Poti sa faci ce vrei de maine
Am O`o NeBunie:-x`Care Iti Place Tie`... Am Un Stil Aparte.Eu Nu Sunt`h Ca Toathe
Bebbe zice ♥ → aяzi în culoяi٠•
Bebb zaмвєѕтє ѕι ƒaяa tine
•٠ дƒζά ¢ã zaмBєѕ¢ ѕι ƒaяa tine •٠
└─►βǎǎǎ Ðσмиίsσคяค тяคίεsтε §тчlε иεω ¥σяк◄─┘
Mint, sunt falsa, sunt egoista, iti zambesc desii imi esti indiferent, te ascult desi putin ma intereseaza ce spui`te intreb desii nu ascult raspunsurile tale
Gura ca ti-o impatur!
Ce face xoxo?! Da autografe la fane!
Deschide ochii, iti soptesc la ureche ca viata e tarfa Si tu esti suflletul ei pereche!
Un suflet de copil ce refuza sa creasca. ti-am spus! mi`e egal cu 0 ce spune lumea asta proasta
Unde sunt eu e si el, s` stie! Lumea s` stie, il iubesc la nebunie… Hai zdreanto iesi in fata, dai tuu` pofta d` viata … Arunca gesturi d` tarfa din tine, suge`0 cum stii` tuu` mai bine … Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisa` pe tine, si m` alege pe minee3`!
Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte.
am talent, m-am nascut la ciuda ta, stiu ca nu ma poti suporta merg incetinspir talent :X si strig tare copia n-are valoare
am xx ani si nu stiu ce simt. azi te yubesc maine te mint
fite.gesturi si tupeu asta e talentul meu.pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine. stiu sa invart totul pe loc, dobor prostii dintr-un foc...sunt fetita smecherita...hai fa pasi si gura mica!
in fiecare zi simt indiferenta ta...tot mai mult pe pielea mea.nu stiu ce sa fac...dar m-am hotarat asa sa-ti duk doru decat sa-ti simt indiferenta!
nah...:X sper sa-ti placa. mie imi plac te-am tzucat