Daca tu ai grija de tine sa-ti fie de bine si pe ele nu le baga in seama pentru ca asa cand ajung sa fie cu un barbat in casa sau chiar singure de or fi vor fi mizerabile si imputite, pa si toate bune
Se zice ca cine te place, te place asa cum esti.Si cum arati la 5 dimineata si cum arati cand te duci la o petrecere oficiala. Poate ca nu au posibilitati financiare. Poate nu vor sa isi piarda timpul inutil in oglinda sau combinand hainele.Eu una m-am cam saturat de dive scoase din cutie. S-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie
Bine ca esti tu perfecta(modest-o)oricum esti sigura ca nu e stilul loradica e ca si cum m-ai caracterizat pe mine(parul lung, saten, negru spre varfuri, rebel in stilul rockeri-lor anilor 80´)nu sunt eu, speroricum cu cat e mai "simplu"e mai natural, si sunt fete care arata ca se poate supravietui si fara make-up
Sunt multe de zis pe aceasta tema. Nu e bine nici cand acorzi prea mare atentie hainelor si machiajului (!), nici cand esti delasatoare. De vina sunt si mamele care nu-si invata fiicele, de vina sunt si banii. Un singur lucru vreau sa-ti mai spun, la scoala, tinuta trebuie sa fie curata si ingrijita, dar sa nu aibe nimic ostentativ. Elevele trebuie sa aiba figuri de eleve, nu de vedete la filmare.
La scoala, trebuie sa fii curat si ingrijit! Daca esti putin in dezordine cu parul sau hainele, se accepta, doar esti la scoala nu in fata camerelor de luat vederi! Prea multa grija pentru aspectul exterior la scoala, nu e binevenita. Prea putina, strica. Asadar: ca si in viata, linia de mijloc e cea mai buna!
Dragilor, nu am bani de ma dau afara din casa, eu avand doar un singur parinte.Nu sunt nici o diva scoasa din cutie, nici o pitzipoanca.Sunt o tipa cat se poate de normala, uneori trecand si eu la randul meu neobservata pentru ca nu mi-a placut niciodata sa ies in evidenta cu nimic. Daca mi-a spus cineva esti draguta ok daca nu, nu am pretins niciodata sa fie eu aia cea mai frumoasa si restul sa le privesc asa de sus.Eu ma refeream la faptul ca majoritatea sunt la fel dintr-un punct de vedere si anume ca in zilele noastre toate elevele sunt cam la fel...in blugi cu tenesi si bluza de trening sau tricou ceea ce mie sincer nu mi se pare o tinuta de scoala mai ales ca aveam si o amarata de uniforma aruncata pe ei atunci cand intra profii in clasa.Nu am vrut sa fiu interpretata gresit nicidecum pentru ca nu sunt eu aia sa critic, deoarece si eu am defectele mele. Sper ca m-am facut inteleasa si va multumesc pentru sincerele voastre raspunsuri.