| ancutageorgiana88dobre a întrebat:

vreau si eu statusuri cat se poate de multe dar sa fie ceva de vara zambet vise etcc cat mai multe va rog.

Răspuns Câştigător
| BellaKiოNana a răspuns:

Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara.
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut, e atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut
Incepe sa mi se faca dor, de cum eram când eram copil atunci credeam ca pot sa zbor.
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea…
Vreau o viata noua! Si de restul’ caramele!
° •.love struck Urasc oamenii falsi, care nu vad dincolo de aparente, oamenii plictisitori cu care nu ai ce sa vorbesti, sa glumesti..., oamenii lingusitori, care iti sunt prieteni doar cand au nevoie de ceva. E chiar atat de greu sa fim diferiti?
Copilăria. Singurul paradis pierdut!
stiu` ca nu Sunt singura, chiar si atunci cind `sunt :X
poti sa admiri ...sa iti doresti.si evident sa iti iei gandul happy
sa nu-ti fie frica de fericire, nu exista!
Un zâmbet fals nu se observă mereu. Privirea, însă, nu poate minţi
Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă.♥
Toate greselile pe care le comit au o explicatie: "Traiesc pentru prima data".
Oamenii nu uită niciodată lucruri ce încă îi mai fac fericiţi.
Daca nu faci lucruri prostesti cand esti tanar, nu o sa ai de ce rade cand vei imbatrani.
Se spune ca sunt vise sh ca nu pot fi atinse, sunt primele ce le vezi cand toate beqrile`s stinse da sh cand sunt aprinse cand te trezesti ce ele`n gand sh apoi le vizualizezi din nou rand pe rand.

Zambeste! Fii tare! Chiar daca uneori doare!

De cate ori ma vei privi cu ura si manie`. De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie`!

Pentru ca are puterea sa zambeasca cand vrea, nu cand trebuie

Zambeste sh arata`le ca nu-ti pasa. Zambeste, caci viata-i una si`i frumoasa

Zambetul meu e din nou colorat * Am trecut peste tot ce mi s`a`ntamplat * Viata mea are acum un nou inceput * De acum nimic nu mai e pierdut.

Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi!

E randuu` meuu` s` n`am nici 0 grija! 0 facem pentru mai bine, 0 facem pentru destin, radem, plangem, zambim, dar in final tot amandoi 0 s` fim

M`ai invatsat cum s` pot iubii` din prima zi. mi-ai aratat cum s` pot zambii` sh`n ultima z

zambetul tau m-a dat peste cap. n`as puteaaa.chiar n-as puteaaa sa accept sa-i zambesti si alteia

Tu ma faci sa zambesc chiar si atunci cand gresesc!

Traieste orice moment ca si cum ar fi ultimul! si zambeste pentru ca zambetul tau provoaca zeci, sute, chiar mii de zambete in jurul tau!

Invata sa zambesti cand viata te incearca chiar daca pare ca treci oceanul cu o sa simpla barca

, j probabil crezi c`am spus cuv fr rost, te-am iubit blegule si înca te iubesc! Stii ca numai u ma faceai sa zâmbesc "

Am sa rad pentru ca nu mai am motive sa plang, tu nu meriti lacrimile mele, ai ras prea mult d ele.

Dragostea implica multe...de la zambete pana la perne ude

♥ Vrei sa pari ceva ce nu iti place, nu lasa un zambet fals sa te imbrace!

O fire puternica strange`n brate, rabda, uita, iubeste, sufera, plange da` apoi ia totu` d l capat si reda conturu` minunatului zambet cu care`a obisnuit sa`nfrumuseteze totu`
Zambeste! Maine poate fi mai rau.

Zambeste, zambetul pervers dp fata ta sterge zambetul jegos de pe fata multora!

Zambeste fata! Zambeste pentru mine! Zambeste pentru tine! Zambeste ca asa iti sta tie cel mai bine :X

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Vara nu dorm, Vreau distractie si Soare, Nimeni n-o sa iti explice ce e dragostea, asta singur intr-o zi de vara o vei afla. Bafta!

| NaRcYsAaaa a răspuns:

Vrei sa atingi soarele sa atingi fetele sa rupi boxele vrei s-auzi vocile

Funda plzzz...

Vreau sa zambesc, e dimineata. Tre' sa'mi pastrez pofta de viata

Fetele nu vor de prima data bere. dar si cand incep nu te mai tii la ele.
Daca esti singur si nu mai poti zambi, Adu`ti aminte cand eram cOpii, Cantam pe strada, eram cu capu`n nOri.Si ne distram cu tOtii pana`n zOri.
Fetele` :-xx` sa dea drumuu` La daNs`\; d/...Ca doar noi`;;] stiM` sa faCemm`;>BalaNs`:-x.
Am realizat ca in viata nu totu`i in culori, dar totusi curucubeul apare dupa ploi!:].
Fetele aU inceput sa faca ce vor! totul e show.`! Sii baietii vor din nou`!
Dar pana la urma o sa ma distrez la greu, dar pana la urma o sa fac cum vreau eu.
Paharele sus, sampania sa curga.Respect pentru fetele care au facut fraieri sa planga.
Imi faq poftelee. Imi faq nebuniile. La inima mea ii faq placeriilee.
Ridica mainile, Hai misca-ti formele, Lasa luminile, Sa te descopere
Sunt acele nopti cand ne adunam cu totii.Cand radeam si glumeam pana dupa miezul noptii.
.Sa dam. drumu` la boxe, drumu` la fete. Tu da`i drumu da aici e bine cum e
Fetele sa dea drumu la dans! Ca doar noi stim sa facem balans! Fetele sa dea drumu la show! Ca noua ne place cand raman fara tricou:-x`!
Imi traiesc viata cum imi este data ...ptr. ca toate se repeta...dar viata niciodata!
Asa-i moda pe la noi. De luni martsi miercuri si joi. Vinerea si sambata. Si mai bem duminikaa.
Vinoo sa dansezi cu mine. Vreau sa ma simtt binee. In prezentaa taa.
Daca e sambata se stiee. Iesee mare nebuniee
Nee placee distractiaa Sa uitam suparareaa.
Pe tine dacă te întreabă cineva care este diferenţa dintre noi două, o să zici ' EU sunt EU şi ea e ea! '. Dar draga mea, diferenţa dintre noi este o tonă de parfum, încă un kilogram de machiaj şi doi metri de extensii.;*.
O fata buna poate sa devina repede rea.Asa ca da`te`n sange si nu te mai baga atat in viata mea!
Manutele sus, gurita mareeeee! MA PIS pe voi doamnelor zdrente Barfitoare!
Farduri si tocuri, alcool si droguri, depresii la ordinea zilei, nu sunt jocuri. e realitatea, ma doare la pl de toate!
Heyy! Bayetiiiiiiii :X se`nvarte pamantuuuu` Ne`ntoarcem la vOiii` Numai cuu` Gandu` :X
Dupa primul` Fum viata Nu mai pare Dura.E doar o Parere Deci mai Trag o tuRa.Cei de langa mine incep sa viseze
Iar ma dau de gol Ochii mei si zbor Catre alt decor M-ascund dupa nor, N-am cum sa cobor.Sunt mult prea usor Si plutesc din nou In lumea Viselorr :Xlove struck
Esti departe. ne leaga doar cuvantul " poate "... Eu sunt aici! Tu unde? Parca totul ne desparte!
Ma intreb si azi cum am putut sa am incredere in tine, in cuvintele alea ce pareau al naibii de sincere
Stii prea bine ca nu ai varsat in viata ta o lacrima adevarata pentru persoana mea
Secretu` e sa risti. sa te simti bine si sa castigi!
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte
Si când crezi ca nimic nu`si mai are rostul, apare cineva si schimba totul
Eu credeam ca lumea`i rea si` intunecata :-s! Dar tu iubire ai facut-o colorata >; d!
Daca tii la cineva, Nu`l minti. nu-l injura. Nu`l uita. Nu`l ignora. Da`i afectiunea ta!
Doamne imi fac cruce. Cand vad o proasta cat de bine o duce
Sunt extrem de simpla si extrem de clara! Dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara :p!
si-ar fi mai simplu si mult mai usor sa nu`ti mai pese uneori!;*
Am un zambet fals pe care toata lumea`l crede. Doar ca sa-i arat prostului ce pierde`!
Sunt multe intrebari la care n`am gasit raspuns, si multe vise la care inca n`am ajuns =p~!
Uita`te bine la ea si tine`o minte, Caci o fata asa nu se vinde
Inainte sa plec vreau sa stii ceva:. arunca pozele cu mine si sa nu’ti fie dor.ca n-are de cine
Nu-mi pasa ca ma sting ujor asteptamnd.nisip purtat.de vant.doar lacrimi mi-ai lasat si un suflet pierdut.sa-mi tsina de urat.
După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu
Asculta'ti mereu inima, dar nu uita sa-ti mentii creierul pe primul loc
S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x
Am o tehnika speciala. stiu exact cum sa te bag an boala. sa te’nec an parfum si sa ma vezi printre baloane de sapun
Plaja de la Mamaia este populată cu feţe euforice care îţi venerează banii şi îţi dau şi boli venerice!
Inca o seara incepe gratios. Parfum in aer. Nimeni nu sta jos. Pahare pline. Agitatie. Si fetele fac senzatie! •"; D/
Sunt un exemplu rar.Gata sa dispar.Dar mai tin un an fraierii pe jar O ard in mod bizar ca bomba in buzunar Cu stilul meu murdar
Profita d` fiecare clipa.ca`n fiecare paradis exista cate`o ispita
Am ganduri interzise. Dar mie imi sunt permise si in realitate nu doar in vise.Nu mai sunt aceea care eram acum zabesc atunci plangeam
Esti frumos, dragut, chipes… dulce ca mierea dar ma deranjeaza faptul ca nu pot fi langa tine…
Mama` ce copila`.Ce tupeu`.C ochi c picioare :O Te.am bagat` in pat` si-apoi la reanimare Buzele MeLe` Ochii mei deschisi i-am lasat`.Pt. mine baby ai cazut in pacat :-xX DeLiCiOuS`!
Imi aduc aminte. Cat de mult ma iubeaa! Cand spuneaa: Fratee! Nu pot traii fara eaa!
Vine cate`o tarfa la mine si-mi zice cam asa :"Fata sa stii ca mie mi-ai placut dintodeauna" Sa moara mata?! Date`dracu`...Se vede dupa fata ta ca ai zambetu acru!
Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla
Doresc barbatu`. Care ma doreshte `. Iubesc barbatu` Care mah iubeste ` Q suflet bun ` Si cu vb`e bune ` Q el m`as ducee ` La capat de lumee
Imi` permiTT sa`h viseZ ca Poth` Sa`h ajung DepaarTe. :]. CaaCi gRopIlee asthee Frate`.The `trezzescC la RealiTTate
Are Mobilitateeee. Se Lasa Pe Spateeee. Aolo Frate. Le Stie Pe Toate!
Si dc sunt copila ce? Si dc vb mult si prost ce? Si dc te ubex ce? oricum u nu vei intelege
O privire si te-a dat gata! Ti-a luat mintile ti s-a pus pata!
Si ti-a intors lumea pe dos cand ai scanat`o frumos.De sus pana jos Si-am spus "ooooh" =p~
prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pan` la malul celalalt majoritatea se-neaca.
imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu cu o treapta deasupra lor.
inavata sa invingi lacrima c-un zambet chiar si atunci cand doare
Pentru mine dragostea-i un chin Noapte de noapte eu plang si suspin Dar cand il vad parca ma alina la sufletel Si parca ma indragostesc mai rau de el
Ffff dulcee ♥. [ E dulce si uite asa te seduce; x ]