Cad o saruty pe ea ma simty pe mine cand sthay cu ea ma vz pe mine da lasa`ma dq odata pentru mine ejthi `pussy` iti spun inca o data :X)
paaa.nu te mai vreau uita`ma lasa`ma. iti spun adio nu ma mai cauta ramai cu ea. uita`te la poza mea …si vey vedea cat te`ai schimbat. ca de la mine la ea…e’ mult de umblath
- Hai lasa`ma du`te de thot eu una Nu te mai suporth Nu regret ca ejthi cu ea ca pana la urma ma doare`n cur si de tine si de `iubita` ta
:X-Chiar nu te mai vreau dar chiar te rog du`te si `pha`ca nu`i nimic baiete de kpu taw decat orgoliu si farmec raw:X-
–>"`aY aVuT…m`Ay PyErDuT…aKuM ma vReY nUh Se MaY poate OrYkaRe Va Fy `EA`, NuH vA pUrTa AmPrEnTa MeA! :X
–>"Ia da`i fata mea de jurattt…De cnee are dragg? Pentru cnee a facut noptilee zilee.Pentruu mnee.Sauuu.Pentru tinee?
–>Te Uiti Nebunule Nui asa? Ai VreA Sa Fie K MnE TaRFa Ta? te FaCi De RaSs Cu Iea, Nu? Stii
Acum am Pe Altu’:X DeGeaBa iTsi PaRe Rau Numai Esti pRintSu meu
–>"Ce Te UiTsi Asa ATeNt? dK ma PriVeSti Cu ReGreT:O N’ai VruT Tu Asa? M’aI LaSaT pentru TaRfA Ta:O Gtaaa. Nu Te MAi VrEau In ViatSsa mea:* pLeAcA La uRaTa Ta"
Crizi ca ma doare sa te vad cu ea? nop, fraiere pentru ca oricum te doare inima cand te uiti la poza mea!
m-ai mintit atata timp, dar acum nu-mi mai pasa, m-ai avut, m-ai pierdut, acum regreti dar e tarziu