Pâi nu dirigintele decide. Se decide în consiliu. Cel mai probabil va avea nota 4 la purtare şi va rămâne repetent. Sau na depinde poate până la 6, dacă nu are antecedente. Depinde şi dacă părinţii tăi dacă fac plângere la fel şi tu.
Depinde de tine mai mult ce pedeapsă vrei să primească.
Însănătoşire grabnică, măcar şi-a cerut scuze?
Scuze. Niciun cuvant nu mi-a spus dupa ce a facut chestia aia, ba chiar s-a uitat putin la mine, apoi cand o colega i-a zis "Macar cere-ti scuze.", a plecat. Dragut, nu? faza e ca parintii mei nu sunt chiar asa certareti. Daca ar fi dupa mine, as face orice ca sa i se scada MULT nota la purtare, dar mama nu e asa. Si nu o sa ajunga sa se certe pe la scoala pentru un plod ca el.
Si merci pentru urare.*
Draga mea, ce-ai inteles tu din intrebarea mea? Am zis ca UN BAIAT A IMPINS O BANCA, iar banca a cazut pe piciorul meu. Greu.
Depinde ce tip de diriginte ai ca daca este unul exigent =p~, o sa il sanctioneze, eu in locul dirigintelui ii scadeam nota la purtare si punct.
Mda clar, n-o sa faca nimic. sigur o sa-i zica "Ai grija, sa nu mai faci ca se ajunge rau". Aha. De prostia lu' ala stau eu acum si mor cu ghipsu' asta. Ce noroc am eu.