| nicusor123 a întrebat:

vroiam sa va cer sfatul...este o fata care vine in fiecare an in romania din italia.sta cam o saptamana dar anul asta a stat mai mult desi am reusit sa ne vedem in ultima zi.a fost super reusita ziua.seara cand trebuia sa plece acasa am condus-o si ne-am imbratisat dar nu a fost ca celelalte imbratisari pe care le mai avusem.am simtit ceva special si foarte placut...de aici a plect totul.noaptea numai la asta ma gandeam si nu reuseam sa adorm,dimineata aveam in minte de ce ai plecat, vino inapoi si mi-e dor de tine.in fiecare an a fost la fel ea pleca dupa o saptamana plina si eu ramaneam cu ochii in soare.anul asta am mai crescut si cred ca m-am indragostit de ea, iar dorul acela fata de ea a crescut foarte mult.iar acum vreau sa trec peste asta cat mai repede fiindca stiu ca nu e aici e departe. ajutati-ma cu un sfat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti treaca in timp stai calm

| ElenaSA a răspuns:

Mai poate fi o solutie- sa pleci tu acolo cand termini studiile. Sau sa renunti definitiv la relatie, daca este atat de greu de suportat despartirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa mi s-a intamplat si mie azi-noapte, doar ca la mine fetele la care m-am gandit erau din Romaniahappy
Nu merita sa te chinui. Gandeste-te ca pe ea o doare in cur (sa zicem) si daca pe ea o dore-n cur, tie de ce sa-ti pese?
"Don' worry, be happy".