| 00SweetTweety00 a întrebat:

love struck dau FUNDA ♥ big grin vreau si eu statusuri gen,, Ma surprind si pe mine unele reactii`` Pliss RePeDe puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Mă surprind și pe mine unele persoane care își dau atât de multă importanță încât au impresia că stă cineva să le citească statusurile lor de 3 lei.

| Marrythenight a răspuns (pentru Wøodenpints):

De acord.

| 00SweetTweety00 explică (pentru Wøodenpints):

Auziiii raised eyebrows ti-a cerut cineva parerea? :@ si nu stiam eu? vede-ti de ale tale si nu mai comenta ca nu esti mai interesant ☻rNu te priveste pe tine cine imi citeste mie statusurilewinking tine pentru tine com-urilewinking Daca ti-ai facut cont pe TPU doar pentru distractie si badjocura mi-e mila de tinewinking!

| Wøodenpints a răspuns (pentru 00SweetTweety00):

Fetiță care ceri statusuri și nu prea le ai cu scrisul, comentez unde vreau eu, ce vreau eu, cui vreau eu.
Faptul că ai pus o întrebare pe un site public, unde există rubrică de răspuns, asta îmi dă mie voie să spun ce vreau. Iar eu vreau să-ți spun că ești doar o cerșetoare de atenție și că nimeni nu dă o flegmă pe statusul tău.
Păstrează mila ca să ai de ce sa-ți plângi mai încolo.

| 00SweetTweety00 explică (pentru Wøodenpints):

winking Ok, am inteles ca e o intrebare publica, dar raspunde cine vrea sa ajute happy nu orice redusi care au chef doar de mistowinking
Inca o data! nu te priveste pe tine cine imi citeste mie statusurilewinking nu ma cunosti personal nu te cunosc asa ca abtine-tewinking!

Întrebări similare