anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TpU! love struck Deci sa va spun cum sta treaba: Eu cu o cea mai buna prietena a mea uram scoala asta! ( chiar daca este cea mai buna din oras, este oribila!) si vrem sa ne transferam! ( aici apare problema ) Parintii nostri sunt cam greu de convins. De ce? Suntem in scoala asta din clasa intai si parintii spun ca profesorii sunt buni. Dar nu ne plac colegii! Sunt oribili! Nu vrem sa fim prietene cu ei pentru ca, ei, mereu ne ignora! Zici ca suntem invizibile crying Daca nu va ajung detaliile trimiteti-mi mesaj privat si va dau mai multe detalii ( colegii nostri stiu de acest site si nu vreau sa vada asta ). Deci, cum ne putem convinge parintii sa ne putem transfera la alta scoala? Stiu ca unii vor spune: Trebuie sa-ti rezolvi problemele... de ce vrei sa pleci? Pai, la alta scoala am alta sansa ca sa nu mai fiu ignorata si... :@ Funda!

4 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Dupa cum scrii, se vede ca inveti la o scoala foarte buna. Probabil ca urmeaza o admitere la un liceu in viitor. Si scoala asta te ajuta cred sa ai sanse sa intri la un liceu foarte bun.
De ce nu lasi schimbarea pentru atunci?
Pune in balanta putin plusurile si minusurile si vezi ce conteaza mai mult. Poate merita sa mai stai, totusi, mai ales ca nu esti singura. Iar copiii au si ei adierile lor iar barca isi mai schimba cursul : )

| RebelaEmo a răspuns (pentru michelia):

Asa sunt colegii din clasa intai deci...

| anonimusss28 a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu. Daca nu poti sa-ti convingi parintii sa te mute la o alta scoala incearca sa-i convingi sa te mute intr-o alta clasa(o clasa in care colegii sa nu fie atat de aroganti si egoisti dar totusi sa fie o clasa cu profesori buni). Sper ca ti-am fost de ajutor.winking

| RebelaEmo a răspuns (pentru anonimusss28):

Merci, dar eu nu vreau sa-mi mai vad colegii niciodata! Nu vreau! Mi-e scarba de ei... sad