| kidie a întrebat:

Hey TPU:X imi puteti da si mie status-uri noi si interesante :X dau fundita pentru cele mai multe status-uri tongue happy

Răspuns Câştigător
| AAARRR a răspuns:

Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras

As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…

In viata este ca la bal mascat , cand toata lumea isi scoate masca , piere veselia

:X Baietii au balansul lor fenomenal dar intodeauna fetele au rolul principal!

Fetele cuminti nu mai sunt la moda ci fetele fierbinti,ce iau toti baietii in proba:X

Nu vrem fraieri care nu stiu ce sa faca

Ce?nu ti'am sp? astea cuminti s'au dus

As vrea sa fiu un fulg de nea:X chiar daca as trai numai o zi.macar as fi fericita iar apoi as putea muri linistita

Sh pentru ca am fetele langa mine.nu mai am nevoie de tine[:X](

Dar asta mica promite cica,ca va fi cea mai buna gagica de astazi!

Prietenii sunt acele fiinte care sunt mereu alaturi de tine,nu doar atunci cand isi amintesc:X

Suntem copii, de acum vom fi... Plini de uimire, plini de iubire[:X]

She’s so sexy, she’s so hot Every night she’s breaking your heart

Sh orice ar fi...asa-s prietenii...si asa vom fi mereu

De ce cand te intrebare ''dc?'' ma intrebi dc te intreb ''dc?''?
♥I wish that I could fly . Into the sky . So very high . Just like a dragonfly .
♥Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau !
♥Cand am probleme mai ales . Zic "Mai da'le'n mortii lor" .
♥De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate . Ca visele devin realitate !
♥It`s to late to apologize .
♥Pot sa gandesc cu voce tare . Ca nimeni nu ma vede . Nimeni nu ma aude . Sunt o oarecare .
♥Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima .
♥Cand imi numar prietenii,pe mada o pun de 2 ori .
♥Si poti sa`mi iei ce vrei . Cand am langa mine toti prietenii mei !
♥Siii peste toate o sa trecem cu capu` sus . Pentru ca surorile asta si-au propus .
♥Doar in visul meu gasesc lumea perfecta .
♥Intamplator,oricine poate iubi
♥Cand iubesti pe cineva, simti nevoia sa-ti fie aproape
♥Sunt eu,tu si restul' lumii . Tine minte nu conteaza ce abereaza unii .
♥Nu exista fericire de care sa-ti amintesti,fara tristete
♥Orice iti poti imagina,este real !
♥Visele intotdeauna inving realitatea daca le acorzi o sansa
♥Fiecare are varsta pe care o simte .
♥Lumea in care traim . Este complicat de simpla .
♥Imi spui ca nu mai sunt la fel . Ca m`am schimbat . De fapt.n`ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat .
♥O vezi doar cand vrea . De`aia esti nebun dupa ea.
♥Zii ce vrei,tu stii,eu asa`mi traiesc viata !
♥Sunt cine vreau să fiu şi *** ce vreau ! Fără ruşine imi iau ce-mi convine
♥Say hello to my little gun .
♥Pot fi orice`ti doresti . Atata timp cat ma iubesti
♥Zici ca nu se mai poate . Ca le'ai vazut pe toate . Poate ar trebui sa cauti fericirea'n alta parte .
♥Diferita . Nu pot fi comparata . Nici cu toti banii din lume nu pot fi cumparata .
♥Nu stii ce gandeste si nu stii daca are rabdare . Daca e genu` de fata care ar face o favoare
♥Poate ca ar fi o idee sa nu mai stai sa pierzi timpu` in continuare . Da` cand faci un pas in fata ea dispare .
♥Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla
♥În mine se mai vorbeşte şi azi despre tine !
♥Mie nu`mi strica vremea starile cum vi se`ntampla voua !
♥Sunt multe ca ea . Dar nu toate stralucesc
♥Si'ti vezi de treburi. Ca oricum viata merge'n suturi .
♥Ai cauzt,te-ai ridicat inveti noi moduri sa te scuturi !
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…

In viata este ca la bal mascat , cand toata lumea isi scoate masca , piere veselia

Teee.ee.e.e` UraS`KkkK`. !]

Te urasc ! Dc ? Pt ca asa vreau eu Deja vrau sa mori , e grav

cine a pus "u" langa "i" ? pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa "misto" si i-am scris "m*isto" )

cine a pus "f" langa "d" ? pe tastatura ca am vrut sa ii scriu la unu "du-te si culca'te " si i-am scris "*ute si culca'te" ) caz real

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... maaaammmaaaaaa cati proooosti imi citesc status

DND.bunik la PC.face comm pe hi5.poate va lasa si voua

Bine o zis …cine o zis…cand o zis…ce-o zis…

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

rad cu tine , si glumesc

poate crezi ca te iubesc

eu iubesc , dar nu pe tine

cand am chef iti spun pe cine

Noy nw bem vin , bere si nici gin dah nici cola nici pepsi ca n-aw la magazin [!] noi vrem sa dormim la ora de fizia si toti visam sa intram la politehnika ...sa vina stanciu sa ne dea o teza show...oricum nw conteaza cath lom o dam din now [!?]

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna , traieste ca si cand ai muri azi

Le doresc la toti profii mei 3 masini in fata casei ! POLITIA, POMPIERII si SALVAREA

Avem povestea speciala din viata asta banala, gramu de suspans necesar pentru a iesi din impas !

Nu ma-ntreba ce gandesc, Nu ma-ntreba ce doresc, Traiesc prin tine, Nu ma-ntreba de ce rad, Nu ma-ntreba de ce plang, Imi e bine.

Sunt clipe din trecut peste care am trecut.sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate...sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate.

M-am gandit la statusu` asta toata ziua

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai de mult...Poate nici n-ai observatDe la un timp am mai crescut.

Mein Herz ist Gift für Dich ~> inima mea este otrava pentru tine

Nu sunt foarte scurte dar sunt dragute .

Spersanutiiamulttimpsacitestistatusulasta...

Love me if u dare. ( :
Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te simti bine acum!
N-am mai vazut p nimeni ca tine, jur, tu cand iubesti parca te muti in omul ala, iti vinzi viata ta dinainte pe nimic si te miri ca mereu suferi si ca niciodata nu-ti gasesti locul. Locul tau nu e in acel barbat, ci langa e
Ne-am promis ca daca unul cade,cadem amandoi.
i can't help myself your love is so magnetic
please take me away and make me feel isteric
milion miles away sad.

And I can love love love love love love ♥

Sunt momente in care iti simt asa de tare lipsa , incat imi vine sa te scot din vise si sa te imbratisez ;(

Cand ti-e dor de cineva , nu inchide ochii . o sa-ti fie si mai dor ! sad

De ce trebuie sa pierdem o persoana ca sa ne dam seama cat de mult tinem la ea ?

Pretinde ca n-ai inima . asa nu te va ranii nimeni !

A fi tu e cel mai important lucru in viata !
Plaseaza-ti idealurile suficient de inalt, ca sa te inspire, si suficient de jos, ca ele sa te incurajeze la fapte."
In viata nu ai nevoie decat de ignoranta si incredere.dupa asta succesul e garantat."
Ambitia este calea catre succes, iar perseverenta este motorul care te duce direct acolo."
Razi tu intai de tine, inainte sa poata altii sa o faca!"
A muri nu inseamna a fi invins. Dar a trai invins si fara glorie inseamna a muri in fiecare zi."
iertati-va dusmanii, dar nu le uitati numele." (John F. Kennedy)
cine spune ca banii nu aduc fericirea.cu siguranta nu stie unde fac eu shopping!" rolling on the floor)
♥Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!

"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor Am incercat dar nu te pot uita asa usor. Mor incet.simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara..."

"Sa Te |nTorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH BlesTem k De tot PraFul Sa sE aLeaGa.;("

"Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!:

1 răspuns:
| andreeauta1998 a răspuns:

Sper sa iti placaa :http://www.statusuri.ro/, aici se gasesc pe toate si sunt foarte multe.

Întrebări similare