Prima mea dragoste si actuala a inceput acum 11 luni si 1 saptamana. Uite cum a fost, el m-a bagat in seama pe facebook, am vorbit, ne-am cunoscut si alea alea Apoi cateva luni nu am mai vorbit.Pe la inceputul lui noiembrie 2013 mi-a spus ca ii place de mine si sa-i dau o sansa, dar eu l-am refuzat.In decembrie mi-a pus aceeasi ibtrebare si l-am refuzat.In 14 decembrie, viberi seara, vorbeam cu el si i-am zis ca vreau sa-i dau o sansa pentru ca incepusem sa sint ceva pentru el.Luni pe 16 decembrie mergeam la meditatii la mate(pentru ca eram clasa a8a) si m-am intalnit cu el.La jumatea drumului m-a luat de talie, m-a tras inapoi si m-a sarutat.A fost primul meu sarut, primul nostru sarut, am simtit flutarasi in stomac si eram enorm de fericita(apoi la mate numai atenta la aia nu mai eram) si zambeam in continuu.Acum suntem impreuna, eu am 15 si el face 18 dar varsta nu conteaza.Din ziua aia a devenit cel mai important pentru mine, e totul pentru mine.Mereu are grija de mine si e singurul care ma sustine, imi e alaturi la greu si in care pot avea incredere si toate aste sunt reciproce.Imi suporta toate nebuniile si m-a acceptat asa cum sunt.Sunt pitica lui pt.totdeauna si si-ar da viata pentru mine.Mi-as da viata pentru el numai sa vad/stiu ca el e bine.Ma indragostesc si il iubesc mai tare pe zi ce trece si nimic nu ne poate despartii.E ca si cum am fi casatoriti dar mai avem.de asteptat pana fac eu 18 ani.
Sashavalentine întreabă:
biencutza17 întreabă:
Zapada890 întreabă: