| Denny2o11 a întrebat:

Hey TPU!

Zilele astea am fost mai trista, ganditoare pentru ca nu am fost invitata la un majorat care e vineri intr-un sat unde eu am o casa de vacanta si in fine eu sunt din Bucuresti. M-am gandit ca poate nu am fost invitata pentru ca i-a fost rusine sau pentru ca s-a gandit ca nu o sa vreau sa vin sau poate chiar nu vroia sa ma invite desi mai tot satul se duce. In fine si ma gandeam cand il vad sa zic asa in gluma Ce faci mai? Am auzit ca ti-ai facut majoratul si pe mine nu m-ai invitat chiar asa? Da stiti vreau sa o zic in gluma adica eu sa fiu vesela cand zic asta si sa nu se inteleaga ca sunt suparata sau mai stiu eu ce ca mi-a trecut... Voi ce idei aveti? Ce credeti?

Ofer fundita!

Mersi!

2 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Poate a uitat pur si simplu de ce nu il suni cu un pretext banal? asa poate te si invitasmug

| Denny2o11 explică:

M-am gandit si la asta dar eu nu am nr lui desi el il are pe al meu in fine pot sa fac usor rost de el.
M-am gandit sa o sun si pe sora lui si da nu prea am pentru ce ca pe ea o sun numai cand sunt acolo ca sa iasa pe afara ca ea e mai mica decat mine si din cate am inteles lui i s-a stricat telefonul si acum tine cartela in telefonul lui sorasa.