| BlackRose08 a întrebat:

Ziua mea este in decembrie si implinesc 14 ani...stiu ca mai am muuuult timp pana atunci, dar pur si simplu nu imi vine nici o idee cum sa imi tzin ziua. La restaurant nu prea as vrea. ca numai stam si nu stiu ce. ca prietenele mele nu prea danseaza in public. As vrea cat mai multe idei! De toate felurile :* Promit ca dau funda :*.

2 răspunsuri:
| Deealovestpu a răspuns:

Eu fac 16, tot in decembrie laughing si exact ca tine mi-am facut planuri de pe acum big grin,eu vreau sa merg cu prietenii la mall sa vedem un film dupa mergem la mc/pizza/kfc thinking dupa la un bowling happy cu putina atmosfera o sa fie foarte amuzant si o sa fie o zi perfecta! Incearca asta happy. Daca nu,puteti iesi la un suc ceva si sa faceti poze,sa radeti,sa va amintiti intamplari frumoase,sa vorbiti despre baieti smug si dupa de ce nu, o raita prin magazinehappy Orice ar fi, o sa fi ziua ta si o sa te distreeezihappy Petrecere Frumoasa!

| PisicaRoz a răspuns:

Cel mai bine e sa o ti acasa:inviti cativa prieteni pe la tine sa ai muzica,ceva de rontait,niste carti de joc,va uitati la un film,dansati, rade-ti, face-ti glume sunt sigura ca va veti descurca si vei avea o zi de nastere superlove struck