| Doua_Inimi_Alexa_1997 a întrebat:

Hey Tuturor Mi-a fost furat telefonul si as vrea sa stiu cum sa mi-l gasesc. am incercat prin politie, prin mai multe metode dar nu a mers nimic. Altceva ce sa mai fac?

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Speră că v-a suna într-un final să-ți spună de că ți-a găsit telefonul sau dacă nu urmează sfatul lui @Vlăduțu că știe ce zice!

O zi perfectă îți doresc.

| ceaiuldetei a răspuns:

Nu te baza veșnic pe bunătatea oamenilor. Ai să fii dezamăgită.

Recomand să îți cumperi altul. Oamenii vor considera că pe lume există și altele mai dureroase și mai complicate decât pierderea telefonului tău, oricât de scump era și oricât de mult țineai tu la el.

E tristă treaba asta furatul. Se fură în orice domeniu. Se fură din casă, se fură de la prieteni, se fură biserică, se fură din spitale, se fură din muzică, se fură, se fură, se fură. Politicienii fură de unde nu mai au ce să fure. E mai ușor să furi decât să fii cinstit.

Trebuie să înțelegi că toată lumea are parte de astfel de surprize, mai devreme sau mai târziu. Personal, nu cunosc persoană care să nu fi fost afectată de treaba asta.

Dacă ai încercat ce ți-a stat în putință și rezultatele au fost zero, eu zic să uiți de el și să faci cumva să îți iei altul.

Pe viitor, e bine să te gândești că s-ar putea să ți-l fure altcineva, chiar dacă vei avea un telefon mai ieftin sau mai nu știu cum. Notează-ți lucrurile importante din ele, numele și numerele de telefon, păstrează-le undeva și poartă mereu telefonul unde nu prea poate să ajungă oricine. Ai grijă la poșetă și la buzunarele e la spatele jeanșilor - că unii se cred cul și-l țin acolo, că să ajungă acasă fără el.

Să îți fie cu folos.

| ITvladutu a răspuns:

Poti sa te duci la reteaua la care ai cartela. Ei au un sistem GPS performant. Nu conteaza de telefon, ce marca e.