Hei. Tipul asta vrea doar sa te culci cu el. Este evident. Probabil crede ca si tu vrei acelasi lucru. Daca a zis ca nu te place dar arati bine asta inseamna ca te considera "buna". Sfatul meu e sa stai cuminte acasa si sa nu te incurci cu un prost ca asta care nu te merita.
@Dana211 iti dau mare dreptate in tot cea ce spui nu exte normal ca o domnisoara sa se duce la un baiat, imi cer scuze dar nu ai specificat ce varsta aveti daca tu ai avea 14 si el 16-17 nu ar fi deloc normal multe lucruri s-ar putea intampla mai ales daca sunteti doar voi doi acasa! te rog frumos sa specifici varsta ta si a lui, funda?
Da, are. Nu face prostia sa te duci la el cu pretextul de film sau altceva. O sa te ia usor dar apoi sa nu ajungeti la altceva.
In primul rand nu te duci la el pentru ca nu e ok ca o domnisoara sa mearga la un baiat acasa si in al doilea rand o cafea pentru baieti inseamna alceva. Daca avea ganduri serioase cu tine te putea chema si in oras nu neaparat la el acasa
Eu zic ca are. dar acum depinde, daca asta-i o veste buna pentru tine sau nu. tu vrei sa aiba?
Du-te la el acasa dar fai o surpriza adica du-te cu prietenele tale ca as anul are ce sa iti faca sa vezi daca e adevarat macar ce a spus
Oh good, ai avut o idee stralucita nu m-as fii gandit