Pai,exista șanse maxime sa te placa.Dar, daca tu nu îl placi, încearcă sa nu ii ranesti sentimentele spunandu-i NU! dai de înțeles ca vrei sa ai o relație de prietenie si nimic mai mult.
Daca îl placi, dai timp.Fi draguta si totul o sa curga de la sine daca sentimentul este reciproc!
Bafta!
Daca iti da cadou inseamna ca simte ceva pentru tine, nu iti da cadou asa aiurea fara nici un motiv
Da, daca are un scop ascuns, altfel nu, doar daca e fratele/varul tau.
exista si o exceptie: de 8 martie baietii sau inteles sa felicite fetele
Uite. pe parcursul anului trecut mi-a placut de unu care stia asta. bieninteles ca era prea ocupat cu fotbalu si zicea ca nu vrea prietena in orasul lui pentru ca el era la liceu sportiv in alt oras blah blah. dupa ca m-a luat un intreg semestru la misto si doar radea de mine la sfarsitul acestuia mi-a dat un trandafir rosu a zis ca ii pare rau pentru tot si ceva de genu. astepta sa ne sarutam dar eu aveam prieten...la care i-a spus acestuia apoi ca ii pare rau ca nu a vrut nimic cand mie imi placea de el.si ca sunt chiar dragutsa si arat bine si blah blah. daaar el si acum dupa mai mult de 3 luni e tot dupa minee deci in concluzie raspunsul la intrebarea ta e nu:*
Daca nu iti e prieten bui inseamna ca simte cv.
Păi e colegul meu de bancă. Mi-a dat un lantişor de argind cu un medalion cu fluture. Nu ştiu ce să cred.
Depinde,sunteti prieteni buni, sau cv de genu ar putea, Dar daca nu sunteti prieteni inseamna ca simte cv bft
Sigur,dar depinde ce cadou. Poate vrea sa fiti doar prieteni.Am nevoie de mai multe detalii, deoarece variaza de la caz a caz.
De obicei baietii nu dau cadouri decat daca simt ceva pentru acel cineva, dar depinde acum de cadou. stii..de exemplu daca iti e prieten foarte bun si ti-a dat o floare, poti intelege ca tine foarte mult la tine si ca vrea sa ramaneti prieteni si nimic sa nu va desparta, sau inseamna ca te place si flirteaza
anonim_4396 întreabă:
AndreeLili24 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: