| ALEXANDRA_7471 a întrebat:

Hey.:)
Va adresez aceasta intrebare, din partea unei prietene care este acum cu mine.:)
Mi-a povestit mai demult problemele sale, si astazi, impreuna cu ea, ne-am gandit sa facem filmulete sa le punem pe youtube.Nu am reusit sa terminam.Contiuarea va urma zille viitoare:)
Deci.
(1) http://www.youtube.com/user/SAE266?feature=mhum#p/a/u/1/ TkMLsN_aqOc
(2) http://www.youtube.com/user/SAE266?feature=mhum#p/a/u/0/ ZcFY-c3Vx4E
Daca aveti timp, va rog sa va uitati la amandoua pana la sfarsit, si daca puteti, sa imi dati un sfat. :)
Multumesc mult:*

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant bine facute doar, ca ai cateva lipse de ortografie si in 2º videoclip scrisul merge prea repede trebuia sa fie un pic mai lent. Sa vedem cum e continuarea

| Libelle a răspuns:

M-am uitat la amandoua.Pai...asteptam continuarea
Pana aici totul mi se pare cunoscut, am mai vazut cazuri de genul.
Bafta!

| sexychick_4075 a răspuns:

Povestea e interesanta. M-am uitat la amandoua filmele dar am observat niste chestii si profit de moment sa iti dau cateva sfaturi :
1.sunt multe greseli, litere lipsa, nu stiu dc dar ar trebui sa recitesti ambele filmulete
2. unele poze mai au pe fond alb si nu se mai vene foarte bine scrisu dar asta nu e o problema asa grava
3. in filmuletul unu unele scrisuri trec prea repede
4. de obicei se pun... nu. dar chestia asta nu e deranjanta pentru ca ai pus peste tot.
Astea sunt problemele pe care le-m-a vazut in filmulete. Ori cum frumoase si povestea te face sa te gandesti cu adevarat la actiune.
Sa nu te superi pe mine ca ti-am zis toate acele probleme pe care le-am vazut eu. Sunt doar niste sfaturi pe care tu le-ai cerut :* ...Sarbatori fericite in continuare.

| Ladybuug a răspuns:

E foarte frumos. Mi-a placut pana la lacrimi sad.

Bafta in continuare!

| selena_5281 a răspuns:

In primul rand acea asa zisa prietena.nu ii e prietena.si nu se merita sa se simta vinovata.cred ca ar trebui sa vorbeasca cu ea sa lamureasca lucrurile. dar nimic mai mult.
eu am trecut prin ceva asemanator si stiu cum e.chiar daca s'au inteles bine, asa ceva nu se face unei prietene. cel putin trebuia sa vorbeasca cu prietena ta inainte sa fie cu acel baiat, nu sa faca chestii de genul asta.

| ALEXANDRA_7471 explică:

@anyame1 nu eu sunt prietena aia a ei.hee hee
noi doua pana acum nu am fost certate niciodata.happy

| anyame1 a răspuns:

Incearca daca poti sa faci un film in care sa jucati voi si baiatul ala... foarte tare povestea chiar imi placewinking |si daca nu poti face asta cu filmul incearca si tu sa scrii cu grija nu te grabii, si pozele sunt prea fantaziste prea ireala nu se potrivesc cu titlul incearca poze de pe photobucket, sunt misto, de acolo de la photography si sunt si reale, bravo voua, daca sunteti cele doua fete din poveste sunteti tari si va admir ca v-ati impacat.:Xwinking