Nu e nimic gresit la tine, doar ca.nu esti sigura ce raspuns sa ii dai, poate in inima ta e o alta persoana, dar eviti sa iti recunosti asta. cred ca vrei sa-i vezi expresia de pe fata cand iti pune aceasta intrebare.
Pai daca nu esti hotarata ins ca nu il placi indeajuns incat sa fi cu el. sau poate nu ai desula incredere in el oricum nu e nimic gresit la tine. dimpotriva e bine ca esti precauta si nu zici da din prima la primul baiat :*
Sincer eu m as combina cu unul dupa ce il cunosc fata in fata si nu i as zice ca poate maine sau ceva de genul. Si n am inteles, tu il cunosti pe ala de pe mess? oricum e nepoliticos si enervant sa i faci asta unui baiat, sa tot intarzii o discutie sau sa schimbi subiectul.Fa cum iti dicteaza inima.
Da' iti place de baiatu ala?
Daca da, spune'i dupa ce termii de vorbit.ca te'ai tot gadit la intrebarea asta si ca raspusul final e da.[Daca vrei sa fii cu el.
Daca nu, dupa ce te intreaba explica'i situatia, faptul ca nu'ti place de el.
Sper ca te'am ajutat.
Poate nu ai curaj sa-i spui ceea ce vrei... daca si tu il placi eu zic sa accepti.nu poate fi asa rau.parerea mea.dar asta cred.Iti e teama sa-i raspunzi:d