| ioniiiiiM a întrebat:

Hey! Va rog sa ma ajutati, am o tema de facut "sa argumentam proverbul "Minciuna are picioare scurte" " am mai argumentat proverbe, dar nu stiu ce sa mai scriu la acesta crying puteti sa-mi dati doar niste idei din care sa ma inspir?

Funda! happy

Răspuns Câştigător
| Anca95 a răspuns:

Buna, Mishi!happy
Incepi prin a spune ca esti sau nu de acord cu acest proverb deoarece in viata mai devreme sau mai tarziu adevarul iese intotdeauna la suprafata fie ca vrem sau nu. Poti sa mai zici ca minciuna are picioare scurte pentru. ca este opusul lui Dumnezeu acesta find adevarul si El intotdeauna vrea ca binele sa invinga raul si adevarul minciuna.Mai imbraci tu pe acolo, iar apoi poti continua cu un exemplu. de exemplu odata...chestii de genu
Succes:*

2 răspunsuri:
| anna87 a răspuns:

"minciuna are picioare scurte"...de multe ori e mai bine sa spui adevarul indiferent de timp si loc...o minciuna nelalocul ei se afla intotdeauna si riscam sa tragem consecintele dupa ea.deci oricat de aspru ar fi adevarul e mai bine sa fie spus!

| pmirela a răspuns:

Eu cred ca ieste un proverb in care ne demonstreaza ca minciuna are picioare scurte si uneori e mai bine sa spunem adevaru decit o mincina...