| deniii_7247 a întrebat:

Hey :* va-ţi simţit vreodată atât de singuri încât să simţiţi nevoia de a pleca de acasă?sigh Un sfat te rog straight face Fundiţă celui mai bun. straight face

4 răspunsuri:
| Ioana_9117 a răspuns:

Deseori ne simtim asa din diferite motive.insa trebuie sa gandesti pozitiv, sa fii tare, sa respiri adanc si sa mergi mai departe.pentru ca exista multe persoane care tin la tine si ai face o mare greseala plecand de acasa.eu de obicei daca ma simt asa incerc sa dorm si inainte de a adormi ma gandesc "o sa treaca.o sa fie bine. dupa ce ma trezesc o safie bine"si dupa ce ma trezesc ma simt mai bine, crede-ma. elibereaza-ti mintea de gandurile astea si treci mai departe, traieste-ti viata si bucura-te de fiecare moment cu cei dragi.ai grija :*

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Salut.Da,m-am simtit, si nu numai odata.Eu petreceam mult timp cu tata, si el a decedat acum un an.Am vrut sa plec, oriunde numai sa nu stau acasa.Dar m-am gandit ca mama si sora mea au nevoie de mine, si am ramas pentru ele.Si azi, doar pentru ele lupt.Nu pleca, mai ales daca nu esti majora, te vei descurca foarte greu singura.Ai sa vezi ca toate se vor rezolva intr-un final.
Succes si toate cele bune.

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Da asa ma simt si eu ...si de obicei cand ma simt asa incep sa desenez(pictez) sau sa scriu statusuri sau poezii, sau ma uit la tv si ma joc la calculator.iar atunci cand ma simt chiar asa rau imi sun prietenii sa vina pe la mine sau sa ne intalnim prin parc sau pe la vreo cofetarie sa ne plimbam cu rolele sau cu bicicleta, ...de obicei cand simt astfel de emotii (ca tine) imi umplu timpul cu prietenii caci sunt niste fiinte cu care pot discuta orice si chiar ma simt bine dupa.
sper ca am ajutat
fundita?

| anonima97 a răspuns:

Toti ne simptim asa la un moment dat, ori ca suntem fara nimi, ori ca avem prea multe dar trebuie sa te gandesti ca sunt situatii si mai rele unde nu se poate face nimic dar poate in situataia ta se poate rezolva ceva.succes