| eanadandre a întrebat:

Hey. Va zic mai pe scurt (cred unii știți din întrebare anterioară dar explic pentru a se înțeleg). Deci mama a murit anul trecut și mamaia nu a vrut să stau cu tata și am mers la ea pentru 6 luni. Între timp am fost și la tribunal și custodia a luat-o taica-miu...Acum că a venit vara am venit la tata
deoarece nu mai rezistam cu bunica, a fost groaznic la ea.Aici mă mă simt mai bine cu tata și sunt aici la casa unde am crescut, cu prietenii mei și voi face transferul la liceul de aici... faza nebunească e că mamaia a pus pe cineva care ma urmărește peste tot pentru că azi mi-a zis tot ce am făcut zilele astea + aberații, ținând cont că este la vreo 400km distanta de localitatea noastră și nu înțeleg pe cine cunoaște ea de aici și pe cine a pus să mă urmărească. Așa zice că isi arată grijă față de mine, zice că îmi urmărește până și telefonul.Mă simt groaznic urmărită, doar într-o seară am vorbit cu un băiat care e prieten cu tata și deja s-au ivit discuții groaznive deși tata mă înțelege.Mamaia e nebună, înțelege ce vrea...e legal așa ceva? (Btw am apr 16 ani)

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ți-ai dat seamă că bunica ta a pus pe cineva să te urmărească?
Ești sigură de asta?

| eanadandre explică (pentru anonim_4396):

Da,pentru că a aflat până și cu cine am mers, mi-a zis și la telefon că sunt urmărită și că nu o să-mi spună cine e cel care mă urmărește

| Lolasticc a răspuns:

Nu, nu este normal cel mai bine vorbești cu tatăl tău ca el sa vorbească cu bunica ta. În general Bunici nu o sa asculte de copii și doar de adulți. Vorbește cu tatăl tău.

| eanadandre explică (pentru Lolasticc):

Am vorbit și degeaba