anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.vi se pare ceva iesit din comun ca un baiat de 15 ani sa se uite la o fata de vreo 13?

Răspuns Câştigător
| kittykat a răspuns:

Mie nu mi se pare deloc iesit din comun deoarece fetele mereu vor baieti mai mari iar baietii fete mai mici big grinbig grinbig grin asa ca e perfect normal happyhappyhappy funditaaa

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie personal da. urasc regulile acestea nescrise care spun ca baietii sa se uite la fete mai mici.asta e parerea mea. daca fata e draguta si e matura, poate merge totusi.

| GeorgeGabriel a răspuns:

Nu nu este nimic iesit din comun dau un ex uitate la oana si la viorel lis el e batram ea e tanara, sau moni si cu iri el e bosorog

| looolliika a răspuns:

nu, nu mi se pare deloc ciudat happy dupa mine se uita mai multi mult mai mari ca mine ( si eu am 13 ani )de ex unu de 17 ani care sincer si eu il simpatizez happy

| AnneMarri a răspuns:

Da, amândoi sunt prea mici pentru aşa ceva.

| AlexyLuvvU a răspuns:

Nu stiu...tie ti se pare ciudat ca unul de 24 sa se uite la una de 13? laughing) Nu, nu e ciudat (15-13) happy

| MissmysteriousS a răspuns:

Mie una nu mi se pare in niciun tr-un caz,, ceva iesit din comun'' deoarece dragostea adevarata nu are varsta, pana la urma este ceva normal si de obicei baiatul este mai mare asa ca...

| Goofy a răspuns:

Nu...daca simte ceva pentru acea fata este ceva normal, depinde si de fata!

| ursuletzz_4101 a răspuns:

Nu...daca arata bine si nah

| faranume_3531 a răspuns:

Da rolling on the floor eu ma uit dupa una de 12 ani si e ff timida si nu mi-ar zice te iubesc daca nu ia-s zice eu straight face (am 15 aniwinking )

| Stein a răspuns:

Nu stiu care e problema... tatal meu e mai mare cu 7 ani decat mama mealaughing

Întrebări similare