Eu i-am cumparat o rama mare cu o poza cu noi 2.restul,te mai gandesti ce ii place dar rama cu poza o va incanta mult. Ziua ei a trecut de cateva luni si inca imi multumeste pentru cadou si poate nu a fost cel mai scump dintre toate dar a avut cea mai mare valoare pentru ea. Fetelor le mai plac hainele si bijuteriile.ii poti cumpara pe langa o rama si o bratara,esarfa, un tricou, o fusta sau rochie ca doar e vara sau cercei.Sa iei cel mai frumos cadou si sa iti multumesti prietena.sa imi spui te rog ce i-ai luat pana la urma :*
Depinde si de varsta pe care o are! Dar ofera-i ceva original. Spre ex:creaza tu o bratara(dau da comanda)cu numele tau si al iei ex:Laura&Elena 4ever
Ceva cu care sa ii demonstrezi ca iit este cea mai buna prietena, sau ceva ce stii ca ii place foarte mult.
Eu personal ia'si face o bratare de prietenie sau as personaliza o poza cu noi doua inramata.
Poi am cumparat un cadou pentru ea...dar ar mai fi o prietena care a fost cea mai buna prietena si pentru ea inca n'am cumparat nimic
dar as mai vrea sugestii
si mersi de rasp:*.
Pai cred ca ar trebui sa fie ceva specialde ex o bratara a prietenie sau un ursulet, o perina cu img voastra pe ea
gaby24 întreabă: