Daca iti doresti ceva cu adegvarat, cu multa rabdare si munca poti obtine.
Sa speri in minuni in secolul 21 mi se pare de-a dreptul utopic. Chiar si cei mai ferventi credinciosi accepta zicala cum ca d-zeu iti da dar nu-ti baga in traista, ceea ce vrea sa insemne ca nu vei obtine niciodata ceva deoarece ti se cuvine/deoarece asa iti este menit sa se intample.Viata este o lupta deci te lupta si orice vei obtine iti va oferi satisfactia ca ai reusit sa o ai/realizezi prin propriile forte.
Amândouă. Dacă îți dorești ceva cu adevărat trebuie să lupți pentru acel ceva dar dacă nu e să fie o vei face degeaba.
E o prostie sa astepti sa dea norocu' peste tine.
Daca n-ai serviciu, sa zicem, crezi ca va veni cineva si-ti va bate la usa, ca sa-ti dea un sac cu bani?
Trebuie sa te duci sa iti cauti de munca si sa faci tot posibilul sa avansezi.
Sa zicem ca imi e menit sa castig la loto. Pot castiga la loto daca nu cumpar in viata mea un bilet? Tot de mine tine, nu de vreun destin sau de vreun Dumnezeu.
Da! Nu exista talent exista munca.
Da si tu un subscribehttp://www.youtube.com/watch?v=BE58FPJVjvU :)
Pai daca lupti pentru acel ceva din tot sufletul si crezi ca il ai deja o sa il ai, ORICE ar fi, daca te intereseaza este pe youtube un documentar care se numeste ''The Secret' si e vorba despre legea atractiei. Succes si o zi frumoasa!