anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey voi ce faceti? cum petreceti? eu stau si plang pentru k prietenele meu m-au lasat balta si ieri si azi sad

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma bucur sa stau la tara, si e bine ca am de rabdat pentru a obtine unele chestii dar na... viata e plictisitoare in multe situatii.

| positivity a răspuns:

Nu mai plânge, drăguță!
Lasă-le, nu te mai interesa de ele.
Doar știi cum sunt oamenii, "prietenii" în general. Stau cu tine, până când nu le mai convine ceva şi te lasă.
Dar nu-ţi fă griji, nu toţi oamenii sunt la fel. Nu trebuie să plângi pentru niște persoane care nu merită să le spui nici măcar bună.
Îţi poţi face câţi prieteni vrei pe TPU; aici lumea e mult mai de treabă!
Totuşi, e Crăciunul. Fii veselă!
Sărbători fericite!

| Vans a răspuns:

Ai venit să-ţi plângi de milă pe TPU?
Marş acasă şi citeşte!

| anonim_4396 explică (pentru Vans):

Hei mai frumos puteai raspunde..si da am venit sa-mi plang de mila probleme?
si da sunt trista pentru ca sunt singura acum si n-am ce face mars zii tu cui vrei.n-am chef sa ma cert

| sabin89 a răspuns (pentru Vans):

E grav daca nu poti sa faci deosebirea dintre un caine si un om.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Merci:*

| Vans a răspuns (pentru sabin89):

Nu suntem cu mult superiori animalelor.

| Hevnoraak a răspuns:

Nu se termină lumea din atât, trebuie să te gândești că toate o să fie bine. Dacă te-au abandonat înseamnă că nu îți erau prietene adevărate și nu merită prietenia ta.

| xFakeSmilex a răspuns:

Eu petrec cu familia. Asa ar trebui sa faci si tu. Nu mai plange, daca te merita nu te parasea mai ales acum de Craciun.
Relaxeaza-te!

| anonim_4396 explică (pentru xFakeSmilex):

Era vorba ca iesim..si mereu au scuze pentru care sa nu iasa eu stau acum singura in casa,,, parintii mei sunt plecati,...

| Mlov3u4ever a răspuns:

Stai cu familia, eaniciodata nu te va''lasa balta'', alegeti mai bine prietenii. Sfatul meu.Crciun fericit!happypa

| MyaEmy a răspuns:

Eu bine, stau putin pe TPU.Imi pare rau ca esti trista dar nu cred ca ar trebui sa lasi acest sentiment sa-ti strice frumoasa seara de Craciun.Gaseste-ti ceva de facut, poate te va face sa uiti de prietenele tale macar putin.
Sper ca te-am ajutat happy

| abcabcabc a răspuns:

Cu familia si nu plang pentru ca daca te-au parasit nu sunt prieteni tai nu merita sa pierinici o lacrima pentru ei

Întrebări similare