Ma bucur sa stau la tara, si e bine ca am de rabdat pentru a obtine unele chestii dar na... viata e plictisitoare in multe situatii.
Nu mai plânge, drăguță!
Lasă-le, nu te mai interesa de ele.
Doar știi cum sunt oamenii, "prietenii" în general. Stau cu tine, până când nu le mai convine ceva şi te lasă.
Dar nu-ţi fă griji, nu toţi oamenii sunt la fel. Nu trebuie să plângi pentru niște persoane care nu merită să le spui nici măcar bună.
Îţi poţi face câţi prieteni vrei pe TPU; aici lumea e mult mai de treabă!
Totuşi, e Crăciunul. Fii veselă!
Sărbători fericite!
Nu se termină lumea din atât, trebuie să te gândești că toate o să fie bine. Dacă te-au abandonat înseamnă că nu îți erau prietene adevărate și nu merită prietenia ta.
Eu petrec cu familia. Asa ar trebui sa faci si tu. Nu mai plange, daca te merita nu te parasea mai ales acum de Craciun.
Relaxeaza-te!
Era vorba ca iesim..si mereu au scuze pentru care sa nu iasa eu stau acum singura in casa,,, parintii mei sunt plecati,...
Stai cu familia, eaniciodata nu te va''lasa balta'', alegeti mai bine prietenii. Sfatul meu.Crciun fericit!pa
Eu bine, stau putin pe TPU.Imi pare rau ca esti trista dar nu cred ca ar trebui sa lasi acest sentiment sa-ti strice frumoasa seara de Craciun.Gaseste-ti ceva de facut, poate te va face sa uiti de prietenele tale macar putin.
Sper ca te-am ajutat
Cu familia si nu plang pentru ca daca te-au parasit nu sunt prieteni tai nu merita sa pierinici o lacrima pentru ei