Pai niste persoane care au diverse gusturi sa zicem eu si cu una eu nu vreau sex nici sa ma imbratisez nimic doar vb ca intre amici si fata vrea sa se culce cu mine si multe alte chesti deci nu ar iesi nimic. Persoanele trebuie sa se inteleaga bine intre ele sa se iubeasca asa o duc bine.
Buna!
Da eu cred ca este adevarat cunosc diferite cazuri de genul si inca in ziua de azi sunt de acord cu asta! Se mai spune ca o adevarata prietena trebuie sa fie exact ca tine (poate asa vor unii) dar intr-o relatie de cuplu diferentele sunt foarte bune pentru a invata sa comunicii cu cineva, sa iti cunosti partenerul, sa vezi opinii noi, comportamente noii etc intrebarea este cunosti ceva cuplu de persoane care sunt complet identice le plac aceaiasi manacare, sa aiba acelasi comportament, acelasi stil de viata...gandidnu-ma nu tare ar fi un cuplu de genul asta! Diferentele se atrag deoarece cand te uiti in interiorul persoane vezi ceva diferit (ceva ce tu nu ai) si asta este posobil sa te atraga deci da este adevarat ca oamenii diferiti se atrag! Si da mereu au ceva interesant in relatila lor acel ceva interesant este pur si simplu fapltu ca relatiia lor exista desi sunt multe diferente
Ei bine asta a fost parerea mea!
Da este adevărat deoarece find diferiți calitățile fiecăruia înlocuiesc defectele celuilalt și asa se crează un cuplu perfect. Desigur trebuie sa fie și ceva in comun altfel nu se vor înțelege de loc.
Summoning întreabă:
cristina_4459 întreabă:
tenisan întreabă: