| gyovany95 a întrebat:

Hey voi! Maniaci ai intrebarilorwaiting...laughingCunosc de aproximativ un an de pe acest site o fata foarte draguta! Mie-mi place de ea de atunci si i-am spus doar ca au intervenit multe, ea avea iubit etc etc. In fine, noi am devenit prieteni foarte buni dupa care mici probleme au afectat relatia noasra amicala(iar va ganditi la prostiilaughing) pe parcursul a cateva luni! De aproximativ o luna vorbim iar si neintelegem mai bine ca niciodata, si imi place mai mult ca niciodata. Cred ca a si uitat ca i-am zis ca o placstraight face atunci si asta e foarte bine. Mi-ar placea sa fie iubita mea dar oare nu as risca prea mult relatia noastra pe care eu o consider una speciala pentru o amarata de relatie care ar putea distruge prietenia noastra? Ei ii place mult matematica si chimia iar eu am ce am cu romana si IStoria, poate astea sunt singurele puncte pe baza carora am discutat si nu le avem in comun! Mentionez ca tin la ea ft mult si am incredere in ea mai mult decat in oricine pe lumea asta. nu intrebati de ce. pur si simplu ea imi da aceasta senzatie! CA orice munca nu ramane fara plata, cel mai bun raspuns are o funda iar urmatoarele 2 cele mai bune 3 voturibatting eyelashes...Multumesclove struck

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

---> Daca vrei sa veti o relatie, trebuie sa incepi sa o inviti in oras la un suc, sa va plimbati impreuna si apoi vei vedea ca ea o sa te tina de mana (sau tu poti sa o tii de mana) si daca ea nu`ti retrage mana, inseamna ca te place si ca vrea sa fie cu tine!

---> Ai grija sa fi prea discret si sa o iei usor. (adica sa nu te grabesti cu relatia voastra )

---> Este foarte bine ca ea se pricepe la mate si chimie ---> Si tu te pricepi la romana si istorie! Puteti sa va dati ''intalnire de studiu'' (adica de meditatii unul celuilalt) si asa vei invata mai multe despre ea!

---> Sper ca te-am ajutat! puppy dog eyes

1 răspuns:
| corryna_3952 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti sincer cu ea si daca si ea te place puteti fi impreuna.dar daca nu, puteti ramane prieteni ca pana acum...eu sincer zic sa nu va stricati prietenia...