Buna
ceva adevar este in cele enumerate de tine, dar nu crezi ca e prematur sa ai un prieten/iubit de la 11 ani? crezi ca esti capabila sa ai relatii sexuale cu el la aceasta varsta? Doamneee, unde va e copilaria? eu la 16 ani inca dormeam cu mama si nu ieseam din cuvantul ei, si nu imi pare rau ca am ascultat vorbele parintilor..doar sex si iubiti aveti in cap la varsta frageda? nu va ganditi ca va expuneti unor probleme majore ce va afecta viata sexuala mai tarziu? iar cand dati de greu cine sufera? MAMA! DACA PATITI CEVA MINORI FIIND, CINE SE SESIZEAZA? POLITIA/PROTECTIA COPILULUI ETC...CINE E VINOVAT? PARINTELE CA NU ARE GRIJA DE COPILAS...asa ca lasa aceste probleme pentru varsta adecvata.
O zi frumoasa sa ai
Gândeşti puţin cam prea departe. trebuie să mai asculţi şi de părinţi. Iţi vor binele. De ce nu toţi părinţii îşi lasă copiii să se epileze de la 10 ani? (nici să nu mai vorbim de 8, ca să te epilezi de la 8 ani trebuie să fii o bestie păroasă ). Nu îi lasă pentru că le vor binele. Nu vor ca (,) copilul lor să se chinuie toată viaţa cu big-ul în mână. Ei ştiu că va trebui să o facă, dar preferă cât mai târziu. Tu ai spus că porţi fuste scurte şi ai avut iubit şi blugi strâmţi şi toate celelalte... Dar părinţii au fost de acord? Nu i avut nicio " altercaţie " cu ei?
Cum sa nu te lase sa te epilezi> Sau cum sa nu-i lase?
Este imaginea noastra. Sa aratam ca o maimuta?
Pa, pa.
La 8 ani iti garantez ca nu se uita nimeni la tine sa gandeasca ca esti paroasa ca o maimuta. La varsta aia esti doar un copil, departe de a fi o femeie si departe de a astepta cineva ceva mai mult de la tine decat ca de la un copil.
Sa-ti lasi copilul sa se epileze de la 8 ani e inconstienta. Nu zic ca nu exista si cazuri mai rasarite cum e Ioana care pare sa stie ce vrea de la viata si se descurca bine, dar 9 din 10 copii vor regreta gesturile astea si in timp le vor reprosa parintilor ca n-au fost acolo sa le dea peste cap. Asa regret si eu unele lucruri.
Parintii interzic multe, dar anturajul in care se afla copii in ziua de azi este foarte destrabalat ca sa se abtina. Parintele este trecut prin viata si stie el cind sa-ti permita ceia ce dorim. NU VA CREDETI MAI DESTEPTI CA PARINTII.
Imi suna ca o petitie`!
E o doza de rasism*,as putea spune, in ceea ce ai scris tu`!
Ai un vocabular dezvoltat pentru un copil de clasa a VIa ceea ce ma duce cu gandul la alte chestii`!
Si intrebarea ta,banuiesc ca ar fi:daca am vazut si noi astfel de parinti, nu? Eu o sa iti raspund scurt: DA!
Si copiii acestor pariti iti pot garanta ca au un viitor asigurat`!
Stii. toti parintii sunt asa, mai mult sau mai putin, pana acei mici ''mucosi'' le dau peste nas cu renumita replica ''esti comunist, ce stii tu? esti demodat, taci din gura ca EU stiu ce-i viata''.
A avea un iubit de la 11 ani(daca se poate numiiii iubit) mi se pare ceva banalll.
Sa spui: ''bai! il vezi pe alaaa. e iubitu meu''. si voi(tu cu respectivul baiat) sa aveti o relatie ce se rezuma la un salut si un pupic pe obraz si nimic mai mult`!
Faci cum crezi, doar faci parte din acei x% din copii care nu ii asculta pe parinti, nu?
Peste vreo 5-6 ani, cand o sa mai cresti, sunt curioasa daca o sa mai ai aceeasi conceptie despre parinti, despre cat de stricti sunt unii dintre ei`!
sufletdeing3r întreabă: