O singura data mi s-a intamplat cu o persoana care puteam sa jur ca o cunosc. M-am uitat lung dupa ea, si m-am gandit sa ii vorbesc dar ce ii puteam zice fara sa par nebuna
Pana la urma mi-am zis ca trebuie sa dorm mai mult ca incep sa o iau pe aratura
Se cheama deja vu`; si da, mi s-a intamplat o singura data. dar nu cred ca are vreo legatura cu nicio viata anterioara, omul traieste numai o viata.
Se numeste Deja-Vu, adica deja vazut si ai impresia ca s-a mai intamplat asta candva, de obicei cand dormi ai sentimentul asta.
Si eu am patit de cateva ori asa, prima oara m-am gandit ca probabil am mai trecut cand eram mai mica, a 2 oara ca poate am visat si a 3 oara ca are de-a face cu viata anterioara.
Oricum ii interesant
Asa zic si ew
deja vu
poate ai mai fost intr-o viata unde ai treqt prin situatiile alea
Da, de mai multe ori si ma simteam ciudat cand treceam pe langa vreun loc, pana acum nu am spus al nimeni ca apoi sa nu ma creada nebuna.
Da. Uneori mi-se intampla si mie asta, nu te speria nu este nimic ciudat sau straniu!
P.S: se numeste deja vu(deja vazut)
Sper ca te-am ajutat, pa!
Da si mie mi-se imtampla parca cunosc locul respectiv ca pe buzunarul meu chiar daca nu am mai fost niciodata acolo. Si ma mir de ce imi este cunoscut...atata mister...
Si mie mi s`a intamplat l fel[mama imi zicea ca cica sunt oleaca plecata cu capu`]
Da mereu am trait cu senzatia ca am visat...Asa o fi.
DA si mie mi se intampla de multe ori acest lucru.Cred ca e un fel de DE Javu(sper ca l-am scris correct ) dar totusi nu prea imi pot explica acea sentimente
Pai eu am scapt de descarcat ceva dintr-o masina, ca o mai facusem asta odata cu aceeasi oameni in acelasi loc, deci am schimbat putin viitorul.asta in cazul in care ti-l amintesti. dar viata anterioara?! nu are haz sa faci din nou aceleasi lucruri, deci eventuar iti amintesti viitorul dar viata anterioara naaaa, exclus
Se cheama senzatie de deja vu(tradus, inseamna deja vazut)cine stie. poate ai visat si nu iti aduci aminte...sau poate dintr-o viata anterioara
Nu esti singura persoana , si eu, mai ales in ultima vreme, am foarte multe senzatii deja-vu. La cate ori mi s-a intamplat, m-am obisnuit.
Am mai avut senzatia asta... si poate si mama ta a avut-o dar poate sa-ti zic ca ii e frica sa nu-tibage prostioare in cap. si in leg ca viata anterioara(dupa parerea mea mereu va exista si imi place sa citesk despre chestii stranii::**:
De multe ori ai senzatia de deja vu.Totul este posibil in viata asta.Sunt multe lucruri pe care nu le stim sau le stim dar refuzam sa credem in ele.
Am patit si eu de cateva ori. Eram intr-un anumit loc si faceam ceva nu mai stiu ce si deodata m-am oprit si am zis : "bai asta s-a mai intamplat o data". E ciudat.
Adevarat si eu fac unele treburi sau ceva. si ni stiu de ce am senzatia ca am mai facut lucru ala
Shy eu tot deja vu zic ca e! Eu de multe ori visez lucruri, iar dupa o perioada acele secvente le vad cu ochii! E foarte straniu! Sau mai am faze in care simt ca ceva ce se va intampla! Si de multe ori sunt adevarate!
Stiu ca atunci cand mi-am rupt mana, am dat cu capul de o piatra si de atunci am des deja-vu-uri.
Si mie mi s-a intamplat asta acum 1 an...sau 2.Seara vedeam imaginii, locuri. discutii si cateodata si persoane, iar a dopua zi seintampal ce vedeam seara.
SI mie mi s`a intamplat de nenumarate ori.am cautat si pe internet si am gasit o gramada de explicatii :) viziteaza site`ul asta si poate vei intelege ce`i cu toata chestia asta deja vu:*
http://www.descopera.ro/......pre-viitor
pasatGeorge întreabă: