| LumeaÎnTreiDe a întrebat:

Hey, vreau cat mai multe statusuri pentru prietenii tradatori si falsi...repede,cele mai multe si mai rapide iau funda+vot+multumiri anticipatwinking

3 răspunsuri:
| LaraDésire a răspuns:

Stiu eu cateva smug

1.Ma tot gandesc la anii in care am fost prieteni... si ma intreb ce dracu' a fost in capul meu?
2.Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten... dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit
3.Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam?
4.Multi ca tine cu care odata imparteam un mar,
Dispar atat de des incat ma plictisesc sa-i numar.

| exya_5295 a răspuns:

>Tine minte de unde ai plecat; tine minte cine nu te-a tradat. Invata sa simti cine nu te minte. Scuteste-te singur de cuvinte, Ai sa vezi ca o sa-ti prinda bine cat stii cine e langa tine!

>Adevarul costa scump, o sa-ti demonstrez … Dar ce vreau e sa te fac sa realizezi ca daca tu ignori tot ce te-nconjoara, asta nu inseamna ca o sa dispara!
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi!
Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult.

| UatDăFac a răspuns:

Cum pot fi statusurile rapide? thinking

Întrebări similare