| CreatzaBắ a întrebat:

Vreau niste idei (motive) sa NU merg la scoala. Fara raspunsuri de genul: trebuie sa mergi, sa inveti. Vreau sa spun ca diriga nu pune botul asa usor. Si dimineata, inainte de scoala (sunt dupa masa la scoala) sunt acasa doar cu bunica-mea. Aveti niste idei? Cat mai convingatoare.

12 răspunsuri:
| DeeDee a răspuns:

Of, depinde cat de mult iti doresti sa chiulesti. Cel mai bun motiv ca sa nu mergi la scoala este cand esti bolnav (a).

- in timpul ciclului menstrual, te prefaci ca ai dureri mari si te duci la cabinet si apoi acasa
- mananca lapte cu fructe sau ceva de genul ca sa iti provoci diarie
- NU incerca chestia cu praful de creta
- cumpara-ti niste scutiri
- implica-te in divere proiecte umanitare sau nu care te scutesc de scoala.

Pe cat posibil, evita sa iti faci rau. Nu incerca sa te imbolnavesti mancand chestii expirate sau racind. Scoala e mult mai suportabila decat statul langa colacul veceului cu capul greu, in miros de stii tu ce.

| Insurgent a răspuns:

Pooi poti practica chestia clasica sh dup aprerea mea eficienta daca sti cum sa o faci laughing. prefate ca esti bolnava, dar nu o fa chiar imediat inainte sa pleci la scoala... te trezesti de dim [mai devreme decat de obicei] mergi la bunata in camera si ii zici ca te doare f rau burta sau capu... zii sa-ti dea i pastila, se va trezi sh tio va da iar apoi te pui in pat insa nu te culca pentru ca o sa vina la tine sh o sa te intrebare cum te simti laughing iar tu vei zice ca rau, si in final iti va zice ca nu poti sa mergi la scoala sau ceva de genu
A doua chestie ar fi sa'i zici ca nu faci ore azi si nu ai dk sa mergi laughing
Nuj numai am ideei, la mine merge prima faza, incearca sh u laughing

| dydy1 a răspuns:

Cea mai buna scuza e o boala, pe care evident nu o ailaughing, sau eu ma invoiesc de la diriga cu pretextul ca am probleme in familie, sau ca merg la controltongue.

| mariamagdalena09 a răspuns:

Pai du-te la dispensar si iti iei scutiri si rezolvi totul.Esti bolnava.big grinbig grin:FundaaA?

| Sheridanx a răspuns:

Te prefaci bolnava, ii spui ca bunica-ta s-a simtit rau ( ai grija sa nu se intalneasca cu ea), ii spui ca ai avut inundatie in casa si ai stat sa strangi apa, ii spui ca ti s-a stricat ceva in casa, bunica-ta a trebuit sa plece din oras si tu ai stat sa il astepti pe "nenea"care vine sa repare ce ti s-a stricat, vine cineva din oras ca sa faca nu stiu ce la tine in oras ( acte sau. ceva de genu'), bunica-ta nu a putut sa mearga sa ii arate pe unde este ceea ce cauta deci a trebuit sa mergi tu. Cam atat imi vine acum in minte. La mine au mers toate, doar ca eu stau singura deci e mai usor.
tongue

| OnNne a răspuns:

Simplu.Nu te duce rolling on the floor "te intreaba dc nu ai fost azi la scoala? Nu am avut chef.rolling on the floor

| TheAshen a răspuns:

Stiu eu. Cand mergi la scoala si cand se suna de intrare tu ramai la un magazin iti iei tigari si stai cu cineva cu prietenibig grinlaughing si apoi cand se termina ora intri cand trebuie sa faci ora cu diriginta si nu isi mai da seama ca ai chiulit si mergi doar 1 ora la scoalalaughing

| Dya963 a răspuns:

O colega s-a zgariat cu o piatra pe frunte si i-a spus la diriga ca cineva(nu stie cine) i-a spart capul...si cum nu putea sa mearga singura la dispensar am fost si eu. daca incerci, sa iti faci o zgarietuta mica, dar din care sa iti curga sange si stai la dispensar cat poti de multbig grin

| xyqmii a răspuns:

Incearca sa bei cerneala*la mine a functionat*

| andreiflorineu1234576 a răspuns:

Deci metoda mea merge practicata la orice parite dur sa delasator
Deci iei o cana iei mancare o mesteci o pui in pahar pui apa si gata ai voma falsa.
In aplicare: o ascun sub pat sa intr-un loc secret astepti sa se vaca zi se terezesti de de nimineata pui o portiune de voma falsa in chiuveta in auzi usa de la camera parintilor se va descide tu repede iti pui voma falsa in cura si fuci rapid la chiuveta de parca ai varsa
Si sigur paritele te va opserva si va vedea voma si pe tine posomorat iartu de duci in pat de parca iti este rau si nu iei micul dejun sicur te va lasa sa stai acasa bafta si funda ca mie imi reusmeste mereu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

| Polixenia a răspuns:

Cauta pe net ''Scutiri medicale'' dupa aia da pe imagini iti apar cate scutiri necopletate dar cu stampila o imprimi si o completezi

| betiy07 a răspuns:

Mesteci grisine branza daca se poate pateu sau conserva de carne bei apa amesteci prin gura si scuipi cu sunete de vomitat,, simtindute rau" te duci la parinti zici ca ai vomitat si ca nu crezi ca te mai duci la scoala.♡♥:-Dkiss